The Student Hotel Rotterdam

THE STUDENT HOTEL ROTTERDAM: MODERN EN INDUSTRIEEL

In juni kreeg ik een verrassingsweekendje van mijn man voor mijn verjaardag. Rotterdam it was! Ik wist van niks en was dan ook verbaasd toen ik het nieuws vernam. Eens zo verbaasd was ik toen we in The Student Hotel Rotterdam aankwamen. Een prachtig hotel, vlak bij het centrum van Rotterdam. 

The Student Hotel Rotterdam

Wie denkt dat dit hotel enkel en alleen voor studenten is, is verkeerd. Natuurlijk doet de naam dit vermoeden, maar het hotel heeft een veel bredere doelgroep. Zo kan je er terecht als ondernemer, reiziger, student, inwoner van de stad enzovoort. Het grootste voordeel van TSH is de ligging. Het is namelijk gelegen op wandelafstand van het stadscentrum, in een minder drukke straat en is gemakkelijk bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer. Met veel geluk kan je er zelf gratis parkeren aan de overkant!

Reiziger

The Student hotel Rotterdam wist meteen mijn hartje te stelen. Toen we het hotel binnenstapten was ik meteen verkocht en dit dankzij het mooie interieur. Het hotel kent een industriële, moderne, jonge look. Helemaal mijn ding! Bovendien zag ik ook vaak de kleur geel terugkomen, toevallig één van mijn lievelingskleuren.

De kamer zag er ook erg tof uit. Mijn man ging voor de Super Suite, waardoor de kamer wat groter was dan een standaard kamer. Wel is in iedere kamer dezelfde sfeer en decoratie terug te vinden als ik de online foto’s bekijk. De kamers zijn modern, maar gezellig en bieden je alle comfort. Zo is er in iedere kamer een keukentje aanwezig met koffiezetapparaat en microgolf. Daarnaast is er ook een bureau aanwezig. Ideaal als je nog even wat wilt opzoeken op je laptop/GSM of iets wilt schrijven. De badkamer was best groot voor een hotel en opnieuw was alles aanwezig. Er stonden heerlijke producten klaar, er was een haardroger aanwezig, propere handdoeken enzovoort. Tot slot het belangrijkste van de hele kamer, het bed. Ik heb er geslapen als een roosje. De bedden waren groot, hadden een zachte matras en super zachte lakens.

Studenten & ondernemers

TSH is de perfecte studeerplek! Allereerst kan je er een ruimte boeken om in alle stilte te leren of te werken aan je taken. Daarnaast is er ook gedacht aan de pauzemomenten. Zo heb je een gameroom, een loungeplek en een fitnessruimte om je volledig uit te leven. Bovendien is er ook eten voorzien voor de hardwerkende student. Zo kan je een hapje eten en wat drinken bij het restaurant van het hotel ‘The Commons’ of kan je iets kopen uit de automaat. Super handig en zeer leuk om te studeren dus! PS: deze faciliteiten zijn ook allemaal beschikbaar voor hotelgasten.

Ook ondernemers kunnen, net als de studenten gebruik maken van de faciliteiten van het hotel. Het is bovendien ook de ideale plek om een vergadering/ opleiding te organiseren of een leuk evenement.

The Commons

Tot slot nog even een korte bespreking van het restaurant “The Commons”. Wij hebben hier ‘s ochtend ons ontbijtje naar binnen gespeeld, maar je kan er ook terecht voor een lekkere lunch, diner of drankje. Het ontbijt was heerlijk. We hadden een uitgebreide keuze aan warme en koude gerechten. Ik ging voor een eitje, een croissant en een yoghurt met vers fruit. Als extraatje ging ik voor een cappucino. Deze zat niet in het ontbijt inbegrepen en moest ik extra bijbetalen. Gewone koffie en fruitsap daarentegen zaten wel inbegrepen in de formule. Voor het ontbijt moesten we wat extra bijbetalen, maar dat was het zeker en vast waard. Een goed begin van onze dag.

Voor prijzen, beschikbaarheid en meer informatie, kan je terecht op hun website.

Liefs Femke ♥

Meer reisartikels binnen Europa? Klik op deze link.

No Comments

Leave a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.