kapsel en make-up

MIJN KAPSEL EN MAKE-UP

Je trouwdag is de dag waarop jij in de spotlights staat. Voor mij was het ook de dag dat ik me een prinses zou voelen. De dag dat ik zou stralen. Uiteraard is dit gelukt mede dankzij mijn mooi kapsel en make-up. Kijk je mee? 

Kapsel en make-up by Le Visage

Jullie weten misschien dat ik dol ben op Café Beauté in Hasselt. Ik laat er regelmatig mijn wenkbrauwen bijwerken en ben door hen bij Le Visage terecht gekomen voor mijn kapsel en make-up. Le Visage is een partner van Café Beauté en omschrijven zichzelf als de nummer één in bridal make-up en bacheloretteparty. Bovendien had ik ook al vele positieve reacties gelezen over hun en zag ik mooie resultaten verschijnen op Instagram. Ik twijfelde niet en legde onze trouwdatum meteen vast in hun agenda.

De inspiratie voor mijn haar kwam – hoe kan het ook anders – van Pinterest. Ik wist vrij snel dat ik een romantisch kapsel wou. Dit vond ik persoonlijk het mooiste bij mijn trouwjurk passen. Bovendien wou ik geen strak kapsel. Alles mocht een beetje los hangen zodat we een speels effect kregen. Tot slot wou ik ook graag een haarjuweel, aangezien dit de look af zou maken. Hier lees je dadelijk meer over. Qua make-up had ik werkelijk geen idee. Ik vond het wel leuk om mijn make-up iets opvallender te doen, maar in principe maakte het mij niet zoveel uit. Ik wist wat Café Beauté en Le Visagse kon en vertrouwde volledig op hen. De beslissing lag in hun handen.

Op proef bij Café Beauté

Op 10 februari had ik een afspraak met Café Beauté voor een proefkapsel en -make-up. Mijn haarjuweel ( waarover later meer) had ik toen al in mijn bezit. Ik liet bovenstaande Pinterest foto aan hen zien en ze gingen er meteen mee aan de slag. Eerst de krullen, daarna alles vastmaken met schuifspeldjes en veel haarspray natuurlijk. De kers op de taart was mijn haarjuweel. Deze gaf net dat tikkeltje extra, waar ik absoluut op zoek naar was. Ik was enorm tevreden.

Daarna ging een andere dame aan de slag met mijn make-up. Deze werd in principe heel basic gehouden, maar was super mooi. Speciaal waren toch mijn ogen die plots veel groter leken. Prachtig! Ik was meteen verkocht. Een aanpassing voor haar of make-up moest er niet komen. Dit was perfect. Zo wou ik het ook op mijn grote dag.

De grote dag

Het team van Le Visage kwam als eerste toe op 14.04.2018. Zij waren aanwezig met 2 personen, aangezien we gingen voor de formule waarbij ook mama en mijn zus werden voorzien van een prachtig kapsel en mooie make-up. Om de beurt mochten we onze haren en make-up laten doen. Dit was een heel fijn en rustgevend moment. Mijn kapsel en make-up deden ze precies zoals de proef. Mijn zus had voor haar kapsel ook op Pinterest gezocht en had, net als mij, een haarjuweel. Beide dames hebben deze looks zeer goed nagemaakt. Mijn zus zag er stralend uit! Mijn mama deed haar haren zelf, maar de make-up werd wel door Le Visage gedaan. Ook zij zag er zo mooi uit. Niets was over-the-top. Er werden geen kleuren gebruikt, die we zelf ook nooit zouden gebruiken. We waren nog steeds onszelf en dat vonden we toch belangrijk. Het plaatje klopte.

Haarjuweel

Zoals je op de foto’s hieronder kan zien, droeg ik tijdens mijn trouwdag een haarjuweel. Hier heb ik zeer lang naar liggen zoeken. Ik wou een kwalitatief haarjuweel dat goed was afgewerkt en natuurlijk in het rose golden. Uiteindelijk kwam ik mijn haaraccessoire tegen bij de webshop Say Yes To The Dress. Ik koos voor de Valentina Hairvine. Deze is handgemaakt met zoetwaterparels en fijne Swarovski steentjes. De hairvine is flexibel en daardoor gemakkelijk in het haar te verwerken met schuifspeldjes of een lintje. De mensen van Le Visage hebben het bij mij vastgezet met schuifspeldjes en het heeft de hele dag goed gehouden op mijn hoofd. De Valentina kent een lengte van 60cm, waardoor deze ook zeer gemakkelijk rond mijn hoofd ging.

Goedkoop was dit juweel zeker niet. Ik betaalde er maar liefst €199 voor, maar ik vond het zeker het geld waard. Dit maakte mijn look af. Het plaatje klopte en ik was intens gelukkig. Op voorhand wist ik namelijk dat ik een haaraccessoire wou, maar het moest geen prinsessenkroontje worden. Dat was te tuttig. Met de Valentina ben ik enorm blij. Het geeft toch de extra touch, maar laat je er zeker niet te tuttig uitzien.

Voor prijzen en meer info over haar en make-up, bezoek de website van Le visage.

Meer haarjuwelen? Kijk dan zeker op de website van SYTTD.

Liefs Femke ♥

Foto’s ©Wederhelft.be

Meer artikels over onze trouwdag? Klik hier.

No Comments

Leave a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.