juwelen

MIJN JUWELEN

Onze trouwdag komt steeds dichterbij. Het is dan ook logisch dat we volop bezig zijn met de details, zo ook van mijn outfit. Vandaag bespreek ik mijn juwelen.

Mijn juwelen

Mijn trouwkleed en schoenen had ik al een tijdje in mijn bezit, maar juwelen moest ik nog vinden. Ik ben in vele winkels gepasseerd, maar vond niet echt mijn ding. Althans, niet binnen mijn budget. Ik had dan ook besloten een ketting te gebruiken die ik nog had liggen. Deze is van Swarovski en doe ik enkel aan bij gelegenheden. Vele mensen hebben deze ketting nog niet gezien en vandaar dat ik er vrede mee had om deze te gebruiken op mijn trouwdag. Mijn horloge besloot ik niet aan te doen. Dit op aanraden van de verkoper van mijn trouwjurk.

Lucardi

Op een dag kreeg ik plots mail van Lucardi Juwelier voor een samenwerking . Zij zijn de grootste juwelier van Nederland met 100 winkels en een goed draaiende webshop. Ze hebben een uitgebreid assortiment sieraden en horloges en dit allemaal tegen een betaalbare prijs. Ik was meteen verkocht toen ik de webshop bezocht en wist dat ik deze samenwerking wou aangaan. Dit zijn de armbanden die ik koos t.w.v. €50.

Stalen plaatarmband

Alle juwelen die ik op mijn trouwdag draag zijn rosegolden. Ik heb al vaker vermeld dat ik helemaal weg ben van deze kleur, waardoor deze op mijn trouwdag ook niet kan ontbreken. De stalen plaatarmband gaf me meteen een nostalgisch gevoel. Als kind ( en zoals vele kinderen) droeg ik eerder zulke armband met mijn naam en geboortedatum op. Nu zal ik zulke armband opnieuw dragen, maar zonder gravering. Toch blijft dit een super gaaf exemplaar. Alleen de sluiting is al erg tof ( check de foto). Deze armband zal ik links dragen.

Normale prijs: €39.99. Verkrijgbaar in 4 kleuren.

Hartjes en diamanten armband

Aan mijn rechterarm zal ik 2 fijne armbandjes dragen, nl. de Roseplated armband met witte kristallen en een roseplated hart schakel. Deze vond ik heel mooi samen passen, aangezien de ene vol diamantjes zit en de andere heel neutraal is met een speels effect, nl. de hartjes. Beide zijn ook weer rosegolden, aangezien ik alles in één tint wil houden ( zelfs mijn trouwring en haaraccessoire).

Normale prijs armband witte kristallen: € 39.99.
Normale prijs roseplated hart schakel: € 29.99

Super tevreden

Ik ben super blij dat ik dankzij Lucardi Jewelier 3 mooie armbandjes heb om te dragen op mijn trouwdag. Het zal ongetwijfeld heel mooi bij mijn trouwjurk en de rest van de accessoires passen.

Wanneer je dus op zoek bent naar leuke betaalbare juwelen, raad ik je zeker Lucardi aan! De website is enorm gemakkelijk in gebruik en de service is ook erg goed. Dankzij de filters vind je meteen wat je zoekt binnen prijscategorie. Betalen kan er met verschillende mogelijkheden en de levering is enorm snel. Ik ben fan.

Liefs Femke ♥

Meer trouwvoorbereidingen vind je hier.

No Comments

Leave a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.