Warschau

Warschau vlog

Onlangs gingen mijn vriend en ik naar Warschau voor een kort citytripje. Uiteraard filmde ik 5 dagen lang voor jullie en heb ik dit tot een mooie sfeervideo gemixt. Het resultaat kan je hieronder bekijken. Veel kijkplezier!

Warschau

De hoofdreden dat we naar Warschau vlogen, was een trouwfeest. Een ex-collega van Pieterjan leerde enkele jaren geleden namelijk een Poolse kennen en zou op 12.08.2017 in het huwelijksbootje stappen. Ik was zo enthousiast dat we waren uitgenodigd op deze trouw. Een andere cultuur, andere gewoontes en dus ook een ander soort trouwfeest. Dit moest ik meegemaakt hebben!

Het programma

Zo gezegd, zo gedaan. We vertrokken op vrijdag 11.08.2017 en verbleven in Polen tot dinsdag 15.08.2017. Uiteraard waren we er niet allen. Ook andere ex-collega’s werden uitgenodigd en toevallig lagen we allemaal dicht bij elkaar in de buurt. De eerste dag deden we vooral rustig aan en gingen we shoppen in het winkelcentrum. De dag nadien moesten we naar de trouw, waarover nog een apart artikel komt. Op zondag sloegen we het ontbijt over en rustten we wat uit. We hadden het namelijk vrij lang volgehouden op het trouwfeest en waren nog te moe om op te staan. Pas rond de middag zat er terug leven in ons. Op naar de oude stad van Warschau. Beelden zeggen genoeg. Wat een plaatje! ♥

Time flies when you are having fun

De voorlaatste dag trokken we richting natuur. Eerst bezochten we het Lazienki park met zijn mooie grote gebouwen. Daarna brachten we een bezoekje aan de botanische tuin. Normaal gezien zou ik deze tuinen zelf nooit doen, maar nu waren we in groep en had ik geen keuze. Tot vandaag heb ik nog altijd geen spijt van dit inkomgeld. Het was het meer dan waard. Wat een mooie bloempjes! Het was een pareltje en heel leerrijk.

Doordat we die dag nog wat tijd over hadden, besloten we naar het Uprising museum te gaan. Dit is vooral een must do als je geïnteresseerd bent in de oorlog. Mijn vriend vond het mega interessant en kon er nog wel enkele uren verblijven. Helaas stond er al iets anders gepland voor de rest van de tijd, waardoor we vroeger doorgingen. Die avond hebben we met de andere collega’s nog lekker gegeten, gedronken en geklonken op onze fantastische reis samen. De dag nadien stonden we vroeg op om het vliegtuig te halen. Onze reis zat er alweer op.

Klik hier als je de video niet kan zien en hier om je gratis te abonneren op mijn Youtube kanaal.

Bedankt voor het kijken!

Liefs Femke ♥

Voor meer reisartikelen, klik hier

No Comments

Leave a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.