bikinifeitjes

11 BIKINIFEITJES DIE JE NOG NIET WIST

Wist je dat de bikini al bestaat sinds 1946? Inderdaad, ik ook niet. Precies daarom som ik vandaag 11 bikinifeitjes voor jullie op. Dit en mijn favoriete badmode zie je in dit filmpje. Benieuwd? Kijk dan snel verder!

11 bikinifeitjes die je nog niet wist

Klik hier als je de video niet kan zien en hier om je te abonneren. 

De 11 feitjes nog eens op een rijtje

 1. De bikini is ontstaan in 1946 door Fransman Louis Réard. Hij vernoemde het item naar het eiland Bikini.
 2. 90 % van de Belgische dames draagt liever bikini’s dan badpakken.
 3. De populairste kleur van bikini is zwart, gevolgd door blauw en koraalrood.
 4. Belgische vrouwen geven gemiddeld € 44,- uit aan een bikini
 5. De meest populaire bikini top is de beugel bikini
 6. De push-up en de triangle bikini staan op de 2de en 3de plaats.
 7. Het meest populaire broekje is de rio.
 8. Maat M is de gemiddelde bikini maat
 9. 40% van de Belgische vrouwen draagt het liefst een bikini broekje met meer bedekking.
 10. Sandaaltjes/ slippers zijn de meest populaire strand accessoire.
 11. Men draagt het liefste een pareo op het strand.

Mijn favoriete badmode uit het filmpje hierboven is verkrijgbaar bij Hunkemöller. Benieuwd naar de volledige collectie? Neem dan zeker een kijkje op hun mooie website, want dit is nog maar een kleine grip uit het volledige assortiment. Je vind er tal van leuke bikini’s en zeker die van Doutzen’s collectie zijn prachtig en zou ik allemaal willen. Ook de jurkjes voor over je bikini vind ik super en draag ik zelf heel vaak. Ik weet wie er binnenkort los zal gaan in de Hunkemöller badmode afdeling!

Aangezien jullie nu weten welke mijn favorieten zijn, ben ik ook wel eens benieuwd naar jullie favoriete badmode? Laat het zeker even achter in de reactie!

Liefs Femke ♥

Lees ook zeker mijn artikel over de Summer Essentials

Deze video is in samenwerking met Hunkemöller. 

Maar dit zijn wel mijn favorieten. 100% eerlijk!

No Comments

Leave a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.