Gelukkig

DINGEN DIE ME GELUKKIG MAKEN

Vandaag is het ‘International day of happiness’ en net daarom leek het me leuk om dingen met jullie te delen die mij gelukkig maken ( en jullie misschien ook). Lees je mee?

Dingen die me gelukkig maken

De voorbereidingen op onze trouwdag

Aangezien het nog iets meer dan een jaar is tot onze trouwdag, zitten we midden in onze voorbereidingen. We hebben al heel wat gepland zoals jullie op mijn blog kunnen lezen en daar geniet ik enorm van. Ik heb van vele getrouwde koppels gehoord dat je al moet genieten vanaf de voorbereidingen, want je steekt er enorm veel tijd in en voor dat je het weet is je trouwdag weer om. Dit advies heb ik uiteraard opgenomen en volg ik ook. Ik geniet van ieder stapje dat we zetten. Het thema, ons vervoer of eender wat vastgelegd wordt, daar geniet ik van. Ik vind het dan ook heel leuk om alles uit te pluizen en ideeën op te doen via Pinterest en Instagram. Deze trouw maakt me nu al enorm gelukkig!

Onze bouw

We hebben misschien niet de snelste architect, waardoor ik me vaak opjaag aan de bouw. Maar hé, we gaan bouwen! Vele kunnen dat niet zeggen en ik vrees dat het alleen nog maar erger gaat worden als ik de prijzen zie. Het feit dat we kunnen bouwen maakt me dus enorm gelukkig. Ik weet dat er al lang geen bouwupdate meer online is gekomen, maar dat komt omdat het stil ligt met onze bouw. De architect is volop aan het tekenen en we moeten wachten tot hij klaar is. 25 maart gaan we langs en zou ons plan af zijn. Vanaf dat moment kan het plannen en beslissingen nemen weer beginnen en daar kijk ik wel naar uit. Het bouwen duurt enorm lang en dat had ik misschien wel onderschat, maar ik ga sowieso enorm gelukkig zijn als het huis eenmaal neer staat.

Reizen

Eind april gaan mijn vriend en ik naar Berlijn. Hier kijk ik zo naar uit! Begin september 2016 was de laatste keer dat ik nog op vakantie ging en ik merk dat ik er nu weer nood aan heb. Even tussen alle stress en drukte uit en lekker ontspannen. Even aan niks denken en gewoon genieten van die mooie indrukwekkende stad. Ik heb er echt heel veel zin in. Kunnen reizen maakt me altijd enorm gelukkig, omdat mijn batterijen dan ook altijd worden opgeladen! Plots heb ik zoveel energie en ideeën. Reizen doet wat met me. Vandaar dat ik er zo dol op ben. Ik zou niets liever willen doen in mijn leven.

Lekker eten en drinken

Hier kan ik zo enorm van genieten, zeker als het mooi weer is! Een lekker glaasje wijn, een cocktailtje, een goede pasta, frietjes, kip curry enzovoort. Deze dingen maken me blij en daar geniet ik dan ook enorm van. Op dit moment zelf extra, aangezien we binnenkort waarschijnlijk niet meer vaak kunnen gaan uit eten. De kosten van de bouw en de trouw zullen oplopen, waardoor er nog maar weinig budget overblijft om uit te gaan eten en dat soort dingen.

Herinneringen ophalen

Ik kan uren bladeren door mijn fotoalbums om zo herinneringen op te halen. Vooral de albums van onze reizen vind ik heel leuk om terug te zien. Daar hebben we zulke mooie herinneringen aan. Het doet me altijd verlangen naar diezelfde vakantie.

Ook met andere vrienden of familie vertellen over vroeger vind ik heel leuk. ‘Weet je nog toen we met onze turnbroekjes op ons hoofd dansten op de Plopdans?’ of ‘Herinneren jullie je het eerste kampeerweekend met de groep nog?’. Zo’n dingen, daar kijk ik echt graag op terug.

Deze 5 items staan echt wel bovenaan mijn lijstje van dingen die me gelukkig maken. Ik word uiteraard nog van meerdere dingen gelukkig, maar als ik deze allemaal moest opsommen zou het een lange lijst worden. Nu ben ik wel eens benieuwd…

Waar worden jullie gelukkig van?

Liefs Femke ♥

1 Comment

  • Wendy 27 maart 2017 at 00:11

    Misschien cliché, maar ik word instant happy als ik merk dat er spontaan een lachje tevoorschijn komt op de snoetjes van mijn neefje/nichtjes (tussen 2,5-4 jaar oud) als ze mij zien.
    *smelt*

    Reply

Leave a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.