5 X DOEN VOOR MIJN 25 STE

Nog maar enkele maanden en ik word alweer een jaartje ouder. 25! Ongelofelijk. Het klinkt heel cliché, maar de tijd gaat echt snel voorbij. Ik herinner me mijn feestje voor mijn 24ste nog zo goed en nu word ik gewoon al 25! Vandaag deel ik 5 dingen die ik voor mijn 25ste nog gedaan wil hebben.

5 dingen die ik voor mijn 25 ste gedaan wil hebben

Reizen

Dit gaat sowieso nog lukken. In april gaan we namelijk met de familie een weekendje weg en dat is altijd wel dikke pret! Daarnaast gaan mijn vriend en ik ook nog een citytripje doen. De trip gaat waarschijnlijk naar Berlijn. Super tof, want daar zijn we beide nog niet geweest. Bovendien stond deze mooie stad ook al heel lang op mijn travel bucket list, dus ik ben blij dat deze droom nu in vervulling gaat. Ik kijk er enorm naar uit.

Mijn blog laten groeien

Ik mag niet klagen over de groei van mijn blog, maar je wilt natuurlijk altijd meer. Ik hoop dat ik komende maanden nog meer nieuwe bezoekers mag verwelkomen op mijn blog en YouTube kanaal en dat ik veel creativiteit zal hebben voor leuke video’s. Verder hoop ik ook meer te groeien in het bewerken van mijn video’s en het maken van leuke foto’s. Tot slot wil ik er ook meer tijd insteken zodat ik alles tot in de puntjes kan verzorgen.

De cursus ‘copywriter’ volgen

Onlangs was ik een beetje aan het zoeken naar avondcursussen, vermits ik zin had om iets te studeren. Plots kwam ik de thuiscursus ‘Copywriter’ tegen en deze leek me enorm interessant. Dit is het beroep wat ik wil uitoefenen en ik hoop dat deze cursus me gaat helpen. Het is een thuiscursus, wat het ook wel gemakkelijker maakt voor me om te studeren. Ik ben altijd vroeger thuis dan mijn vriend, waardoor ik vele uren zit te niksen ( tenzij ik voor mijn blog bezig ben). Dit is het ideale moment om te studeren! Bovendien heb ik er ook heel veel zin in en ben ik nieuwsgierig naar de inhoud. Ik denk dat ik deze cursus komende maand ga starten.

De voorbereidingsfase van onze bouw afronden

Dit zou normaal moeten lukken, maar het zal afhangen van de snelheid van onze architect en overige omstandigheden. We hopen binnenkort te beginnen met Concrete house of een andere firma voor de plannen van ons huis. De architect is ze nu al aan het uittekenen, maar Concrete house ( of een andere firma) werkt deze verder uit vermits wij met beton gaan bouwen. Alle gaten enzovoort moeten op voorhand voorzien zijn in onze beton. Verder moet de bouwvergunning ook nog binnen. We hopen toch dat we deze binnenkort kunnen uitstallen op onze bouwplaats. Als eenmaal die voorbereidingsfase afgerond is, komt het leuke gedeelte. Dan zie je je huis vooruit gaan en zie je ook een echt huis. Zo spannend!

Mijn droom trouwjurk passen

Toen mijn vriend me 2 september 2016 ten huwelijk vroeg, ben ik meteen beginnen zoeken naar jurken op Pinterest. Dat is toch stiekem het fijnste van de hele voorbereiding. Daar kwam ik een prachtige jurk tegen waar ik meteen verliefd op werd. Ik ga nog niet zeggen van welk merk de jurk is, anders zouden jullie misschien op zoek kunnen gaan. Maar ik heb hem dus gevonden. Ik ben iemand die iets ziet en die dat zo ook moet hebben. Een andere variant is niet goed. Het moet precies zo zijn als op de foto of in het boekje. Vandaar dat ik binnenkort, voor mijn 25ste, die ene jurk ga passen. Ik wil graag weten of de jurk binnen mijn budget past en of de jurk me staat. Zo niet, dan kan ik deze jurk uit mijn hoofd zetten en op zoek gaan naar een andere. Stiekem hoop ik dat deze jurk me staat, want op dit moment heb ik nog geen mooiere jurk gevonden. Dit is hem! Ik weet het!

Wat willen jullie nog bereiken of doen voor een bepaalde leeftijd?

Liefs Femke ♥

 

2 Comments

 • Wendy 14 maart 2017 at 21:26

  een rondreis maken doorheen Australië en nieuw Zeeland, hoop ik ooit eens te doen ?

  Reply
  • Femcetera 15 maart 2017 at 09:17

   Oh dat lijkt me inderdaad ook heel leuk! 🙂

   Reply

Leave a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.