tradities

TROUWBEURS ‘VOOR ALTIJD’

Zondag 27 november gingen mijn vriend en ik naar een tweede trouwbeurs. Dit keer eentje dichter bij onze deur, namelijk de trouwbeurs ‘Voor Altijd’ in de Tiendschuur van Herkenrode. Benieuwd naar de sfeerbeelden en onze mening? 

Voor Altijd

De beurs was zeker en vast een aanrader. De locatie alleen al was enorm indrukwekkend. Hier zag ik me wel trouwen, maar helaas is de huurprijs ook navenant. De standjes waren ook goed gekozen, alleen mag er volgend jaar net een tikkeltje meer variatie in. Verder waren de standjes wel allemaal origineel. Ik zag vele dingen die ik enorm interessant vond. Verder was de beurs ook lekker klein, waardoor je geen echt beursgevoel had. Het was eerder een gezellig samenzijn en dat vond ik wel plezant. Naast de beurs waren er ook 3 verschillende workshops als ik me niet vergist. Een was bijvoorbeeld een workshop bruidsmake-up aanbrengen. Super interessant! Hier had ik wel graag aan deelgenomen. Helaas duurde deze workshop ongeveer 2 uur. Dat wou ik mijn vriend niet aandoen!

Nog even kort samegevast was het dus een hele fijne dag. Het was zijn €10 meer dan waard. We hebben veel inspiratie opgedaan. We hebben contacten gelegd. Mijn vriend weet nu perfect wat ik in mijn gedachten heb qua inkleding. Onze fotograaf hebben we er gespot. Super! Heel fijn! Ik kijk er met veel plezier op terug.

Meer info op voor-altijd.com

 

No Comments

Leave a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.