Trouwbeurs

FOR LOVERS TROUWBEURS

Zondag 13 november gingen mijn vriend en ik voor de eerste keer naar een trouwbeurs. Omdat we nog niet veel ideeën hebben, hoopten we er veel inspiratie te halen. Ik heb deze dag gevlogd voor jullie. Hopelijk vinden jullie het leuk! 

Trouwbeurs For Lovers

Informatie & onze mening

Brussel was de laatste trouwbeurs van For lovers voor dit jaar. Volgend jaar zal je ze ongetwijfeld wel weer zien opduiken. Zoals je in het filmpje zag vonden wij het wel leuk om te doen, maar vonden we het geen must. Als je goed met Pinterest en Google overweg kunt, vind je de inspiratie evenzeer. Wel was het enorm handig voor adresjes. Hoewel er wel één klein minpuntje aan verbonden was. De beurzen waren echt lokaal. Zo was er bijvoorbeeld ook een beurs in Hasselt. Helaas konden wij die dag niet en besloten we naar Brussel te gaan. In Brussel stonden uiteindelijk veel standjes van in de omgeving, iets waar wij uit het verre Limburg weinig aan hebben.

De beurs was over het algemeen wel goed verzorgd en was ook niet te druk en te groot. Bij het naar binnen gaan kregen we een zakje met een grondplan en 2 drankbonnen. Dankzij het grondplan konden we de verschillende standjes alvast zien. Het zakje was ook erg welkom, want tijdens de beurs kregen we enorm veel boekjes mee die we hierin kwijt konden. En ook de drankbonnen waren heel lief. We hebben samen een lekkere cava kunnen drinken en dat gaf toch wel dat chiquer gevoel. Bij het naar buiten gaan kregen we de laatste 2 magazines van For Lovers mee. Eén magazine heb ik reeds bekeken en gelezen en dat is echt wel de moeite waard. Heel tof!

Voor meer inspiratie kan je terecht op hun site of magazine.

Zijn jullie naar trouwbeurzen geweest? Zo ja, wat vonden jullie ervan? 

Liefs, Femke ♥

No Comments

Leave a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.