Mijn travel bucket list

Hieronder zie je mijn travel bucket list. Deze lijst bevat allerlei travel gerelateerde items waarvan er sommigen al bereikt zijn en anderen die ik graag nog wil bereiken. Wanneer je met je muis over de foto gaat, zie je de titel verschijnen en weet je waarover het gaat. Aan sommige foto’s zijn artikels gekoppeld met meer uitleg. Wanneer je op de foto klikt, wordt je doorverwezen naar die link.

Naast deze travel bucket list, heb ik ook nog een gewone bucket list. Bekijk ook deze zeker en vast en laat gerust in de reactie achter wat er allemaal op jullie bucket list staat. Dit zijn alvast mijn items.

Mijn travel bucket list

Alle werelddelen bezoeken ( met uitzondering van Antarctica)

Zoveel mogelijk landen bezoeken

Alle Disney parken bezoeken

Zoveel mogelijk hoofdsteden bezichtigen

En nog veel meer!