Disclaimer

Door deze website te bezoeken, gaat u akkoord met deze disclaimer

Artikels & video’s

De inhoud van de site is volledig zelf samengesteld. Alles is zelf geschreven en foto’s zijn zelfgemaakt ( tenzij ik ze van een persbericht ontving of tenzij ik een bronvermelding toevoeg). Het misbruiken of gebruiken van mijn foto’s/ video’s of je voordoen als Femke of Femcetera op sites zijn illegale zaken en stappen zullen worden ondernomen wanneer dit wel gebeurt.

Je mag alleen mijn foto’s op je blog of site gebruiken als je duidelijk terug linkt naar femcetera.be en als je het even laat weten (via bronvermeldingen). Het gebruiken van mijn foto’s zonder toestemming is diefstal!

Zoals ik al zei schrijf ik mijn artikels zelf en edit ik mijn video’s zelf. Ik doe enorm mijn best om de juiste informatie in mijn artikels en video’s te verwerken. Toch is het mogelijk dat gepubliceerde artikelen of video’s soms onjuistheden bevatten of onvolledig zijn. Aan de inhoud van Femcetera kan geen enkel rechten worden ontleend. Het is dus perfect mogelijk dat ik iets fantastisch vind en jij helemaal niet vanwege een ander huidtype, voorkeur,…

Bovendien ben ik ook niet verantwoordelijk voor de inhoud op sites waarnaar verwezen/gelinkt wordt.

Artikels of video’s die reeds online staan kunnen op elk moment en zonder enige vorm van aankondiging worden veranderd door de auteur.

Samenwerkingen

De producten die op mijn blog besproken worden zijn een mix van zelf aangekochte producten en samples die door bedrijven vrijblijvend naar me werden opgestuurd. Ongeacht het gaat over een zelf aangekocht product of een sample, ik zal altijd 100% eerlijk blijven in mijn mening. Er is dus geen enkele garantie op een positieve review. Eveneens het toesturen van een sample is geen garantie tot publicatie, noch wordt er een publicatiedatum afgesproken of zijn er voorwaarden aan verbonden.

De producten worden allemaal op voorhand uitgetest. Pas daarna verschijnt er een review. Ik wordt hier niet voor betaald. Mijn blog is mijn hobby.

Winacties

Winacties kennen een variabele duur. Deze zal duidelijk vermeld worden in het artikel of video. Na afloop wordt de winnaar ofwel bekend gemaakt via social media, ofwel persoonlijk gecontacteerd. Eventuele extra contactgegevens zoals e-mailadres, naam, adres worden na afloof verwijderd en niet doorgegeven voor andere doeleinden.
De verzending van het gewonnen product gebeurt door mezelf of door derden, afhankelijk van de winactie. Dit is de enige keer dat een contactadres wordt doorgegeven.
Na de verzending is Femcetera niet meer verantwoordelijk voor het niet afleveren van het pakket, noch voor opgelopen schade tijdens de verzending.

No Comments

Leave a Comment