About

Gelukkig

Over mij

Ik ben Femke Hauben, 25 jaar en afkomstig uit Riemst ( Limburg, België).  In juni 2016 studeerde ik met onderscheiding af voor de opleiding accountancy-fiscaliteit aan de PXL in Hasselt. Ik heb vervolgens 9 maanden lang gewerkt als management-assistent, maar ben op dit moment werkzoekend. Daarnaast ben ik ook verliefd, verloofd sinds 2/09/2016 en dus ook bride-to-be (14/04/2018). Mijn vriend en ik zijn tot slot ook ons droomhuisje aan het bouwen en hopen er rond augustus 2018 in te trekken.

Mijn grootste passies zijn: reizen, make-up, genieten, shoppen, eten en natuurlijk het bloggen. Je herkent me aan een (meestal) grote bos krullen, mijn luide lach, Limburgs accent en uiteraard mijn camera. Deze neem ik altijd en overal mee. Ik moest maar eens leuke hotspots tegen komen voor mijn blog.

Over Femcetera

Het verhaal van Femcetera startte pas in december 2016. Toch ken ik al een hele historie op gebied van bloggen, want ik doe dit namelijk al veel langer. Het startte allemaal in de zomer van 2013. Ik zat al een tijdje te denken aan een blog, maar durfde niet zo goed. Ik was bang voor de reacties van vrienden en familie. Uiteindelijk besloot ik toch mijn willetje te doen en zo stond mijn blog ‘Sparklesofmakeup’ opeens online. Deze heb ik 3 jaar lang met plezier gevuld met artikels en video’s rond make-up. Toch had ik eind 2016 geen zin meer om enkel te bloggen rond make-up. Mijn leven was meer dan enkel make-up en vandaar dat ik ‘Femcetera’ ben gestart.

Vanwaar de naam Femcetera?

Femcetera is in feite een samenvoeging van mijn naam Femke en het woordje ‘et cetera’. Vermits deze blog over mezelf gaat, wou ik graag mijn naam erin laten terugkomen. De ‘et cetera’ verwijst dan weer naar de uitgebreide waaier aan onderwerpen op mijn blog. Op dit moment zijn dit: beauty, reizen, wonen, trouwen en lifestyle, maar ik ben er 100% zeker van dat als we ooit aan kinderen denken er ook een rubriekje ‘Mama’ zal toegevoegd worden. Ik wou dus geen naam met een specifiek blogonderwerp erin.

Uploadschema

Ik blog om de dag: maandag, woensdag, vrijdag en zondag. Maandag en vrijdag verschijnen er artikels. Op woensdag staat er een weekendvlog online op mijn Youtube kanaal en op zondag krijgen jullie een andere video. Dit kunnen vlogs, tags, challenges, tutorials enzovoort zijn.  Suggesties mogen altijd onder video’s achtergelaten worden of mogen verstuurd worden naar mijn mailbox: femcetera@hotmail.com

Ik hoop dat jullie even enthousiast zijn over mijn blog dan ik.

Alvast veel leesplezier!

Liefs, Femke ♥

No Comments

Leave a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.