4 REISTIPS & TRENDS VOOR DE ZOMER VAN 2018

Heb je binnenkort een zomervakantie in het vooruitzicht, maar heb je geen idee wat te doen? In dit artikel deel ik enkele reistips die je een onvergetelijke zomervakantie bezorgen. Lees je mee? 

4 reistips voor een onvergetelijke zomer

Srprs.me

Sommigen onder mijn lezers kennen Srprs.me al, aangezien dit  reeds enkele jaren op mijn lijstje staat. Voor degene die nog niet bekend zijn met deze organisatie, even een kort woordje uitleg. Srprs.me zegt in feite al genoeg, verras me. Wanneer je een trip bij hen boekt, blijft je bestemming onbekend tot je in de auto zit of aankomt op de luchthaven. Aan de hand van een persoonlijk krascode en online reislink kom je je bestemming uiteindelijk te weten. Super spannend, maar echt super cool! Deze vakantie blijft je ongetwijfeld bij.

Zin in één grote verrassing? Boek dan snel jouw trip op hun site

reistips

Camptoo

Kennen jullie het principe van Aribnb waarbij je huisjes/ appartementen kan huren of verhuren? Wel, Camptoo is precies hetzelfde concept, maar dan voor campers en caravans. Het grote voordeel van zulke trip is dat je kan gaan en staan waar je wilt. Je hebt een grote vrijheid en bepaalt dus zelf je route, het aantal pauzes, je bestemmingen enzovoort. Een tweede pluspunt is ook dat je rechtstreeks huurt bij de eigenaar. Dit zorgt voor een leuk persoonlijk contact en een uitgebreide uitleg over de camper van de eigenaar himself.

Zie je zo’n campertrip wel zitten? Je kan nu je camper huren op hun website. Op dit moment loopt er trouwens een leuke actie. Wanneer je je nu als nieuwe verhuurder aanmeldt, kan je kans maken op een roadtrip van twee weken door Australië ( incl. vlucht en camper)! Waar wacht je nog op? 

Vacanceselect

Glamping, kamperen in de natuur met alle luxe van een appartement. Een trend die een hele tijd geleden enorm populair is geworden en waar Vacanceselect dan ook op inspeelt. Grote tenten worden luxueus ingericht met een eigen badkamer, keuken en heerlijke zachte bedden. Een en al comfort. Zelfs een jacuzzi is een optie! Vacanceselect kan je vinden in Italië, Spanje, Kroatië en Frankrijk.

Tip! Boek zeker een Airlodge. Vanuit het bed kan je genieten van de prachtige sterrenhemel dankzij het glazen dak.

Ben je dus op zoek naar een standaard vakantiebestemming met een leuke locatie om te overnachten? Boek dan snel jouw trip op Vacanceselect

Thermae Palace Hotel

Liefhebbers van de Belgische kust, moeten naar mijn mening zeker eens een nachtje boeken in het Thermae Palace Hotel. Overdag kan je lekker uitwaaien op het strand en genieten van de heerlijke wandelingen. ‘s Avonds kan je vol bewondering kijken naar een spetterende dansshow en overnachten in een groot luxehotel.

Brasserie Albert bezorgt je een ware smaaksensatie. Van een lichte lunch, een snack tot een uitgebreid diner. Deze brasserie  heeft het allemaal. Zeker de moeite dus!

Tijd voor entertainment en luxe? Boek dan snel jouw tripje richting de zee! 

Zijn jullie klaar voor een onvergetelijke zomer? Met deze tips moet het in ieder geval wel lukken! Veel plezier.

Liefs Femke ♥

Meer reistips? Klik dan snel verder!

No Comments

Leave a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.