Trouwvideo

BEKIJK HIER ONZE TROUWVIDEO

Een maand na ons huwelijk, willen we jullie graag onze trailer van de trouwvideo laten zien. Benieuwd naar het resultaat? Klik dan heel snel verder, want het is de moeite waard! 

Trouwvideo Femke & Pieterjan

Klik hier als je de video niet kan zien en hier om je te abonneren op mijn Youtube kanaal.

De video’s werden gemaakt door videograaf Robin Put. Hij is al meer dan 13 jaar eigenaar van zijn bedrijfje Noafilm. Aan ervaring dus geen gebrek. Robin’s filmstijl kan je omschrijven als documentair. Hij zal dus geen momenten in scene zetten, maar laat alles gebeuren. Hierdoor krijgt hij hele spontane beelden en lijkt niets geforceerd. Robin zal zich tijdens jullie huwelijksdag dan ook op de achtergrond cijferen, waardoor je geen last hebt van hem. Ik ben grote fan van deze stijl, want ik hou er echt niet van dat iets geforceerd overkomt op beeld. Dat zie je meteen. Vandaar dat een documentaire stijl voor mij het best past tijdens een huwelijksdag.

Het pakket

Robin’s filmpakket start vanaf €1950 ( huidige prijs van 2018, dit kan veranderen met de jaren). Hierin zit de cameraman, Robin, die aanwezig is vanaf de start van de make-up tot ongeveer een half uur na de openingsdans. Na jullie huwelijksdag krijgen jullie een trailer van ongeveer 5 minuten, een samenvatting van ongeveer 25 minuten en aparte filmpjes van de burgerlijke en kerkelijke trouw, speeches, acts, openingsdans enzovoort. Dit alles ontvang je in HD op een mooie USB stick. BTW en kilometervergoeding zitten ook inbegrepen in deze prijs.

Opties zijn er natuurlijk altijd. Zo kan je alle beelden ook in 4K ontvangen al dan niet op een blue ray disk of dvd. Daarnaast kan je ook kiezen voor de optie interviews. Dit is een leuk gegeven als je beslist om niet te werken met een gastenboek. Natuurlijk heb je dan wel nood aan vrienden die niet cameraschuw zijn. 🙂 Prijzen kan je hier terugvinden.

Eigen ervaring

Wij zijn enorm tevreden met het resultaat. Robin heeft dat super gedaan! Alle filmpjes die we gekregen hebben waren heel mooi. Jullie zien nu natuurlijk enkel het filmpje van 5 minuten, maar ook het samenvattend filmpje van een 20 tal minuten is bijzonder mooi. Daarnaast zijn we ook enorm te spreken over de creativiteit van Robin. Als je ziet wat hij doet met een vervelend brommertje dat wilt passeren tijdens onze fotoshoot. Hilarisch! Daar hou ik zo van. Bovendien kregen we ook een heel leuk beginbeeld, doordat ik een aparte videocamera van hem had meegekregen een week op voorhand. Hierdoor konden we zelf wat filmen op voorhand en dat geeft een leuk resultaat in het filmpje. Tot slot vond ik het ook heel knap dat hij een van zijn camera’s tijdens het avondfeest aan onze gasten gaf. Hierdoor kregen we leuke dansbeelden die we anders niet hadden gehad. Maar je moet het natuurlijk doen, want zo’n camera aan mensen geven die gedronken hebben is niet vanzelfsprekend.

Prijs

Wanneer ik de prijs meedeelde, vonden de meeste mensen het aan de hoge kant. Zelf zouden ze dit nooit betalen ervoor. Tot ze uiteindelijk de filmpjes zagen. Achteraf moesten ze toch toegeven dat het de moeite waard was en dat ze Robin in de toekomst misschien ook zouden vragen. Dat is natuurlijk heel fijn om te horen. Ik denk persoonlijk dat het komt doordat bewegende beelden net iets meer zeggen dan foto’s. Dankzij dit filmpje kunnen jullie onze dag beleven en dat heb je minder met foto’s. Ik zou een videograaf dan ook aanraden op jullie huwelijksdag. Het zijn al lang niet meer de oude saaie trouwfilms van je ouders die je constant wilt doorspoelen omdat het te lang duurt. Nu zijn het kortere filmpjes die zeer aangenaam zijn om naar te kijken. Een echte aanrader dus!

Tip: wacht niet te lang met het vastleggen van de videograaf. Robin van Noafilm neemt bijvoorbeeld maar een beperkt aantal huwelijken per jaar aan. Dit omdat hij op die manier alles binnen een bepaalde termijn kan afwerken en voldoende tijd kan investeren in de nabewerking van jullie video’s. Wees er dus snel bij!

Liefs Femke ♥

Meer artikels over onze trouw, vind je hier.

4 Comments

 • Mary 14 mei 2018 at 19:57

  Was een fantastische dag. Heel mooie herinneringen. Leuke video !

  Reply
  • Femcetera 14 mei 2018 at 21:34

   Ja het was een fantastische dag. Ik zou het zo weer opnieuw willen doen 🙂

   Reply
 • Ingrid 14 mei 2018 at 20:33

  Super! De liefde druipt er gewoon vanaf. Proficiat ?

  Reply
  • Femcetera 14 mei 2018 at 21:34

   Dankje!! Super lief en fijn om te horen xx

   Reply

Leave a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.