hotel dat bij je past

VIND HET HOTEL DAT BIJ JE PAST IN 6 STAPPEN

Je hebt het hele jaar hard gewerkt en nu is het tijd om eens lekker tot rust te komen. Tijd voor vakantie! Maar een vakantie is alleen geslaagd als alles goed gaat en je weer helemaal ontspannen thuis komt, vol met mooie verhalen. Een vakantie waarbij het tegenovergestelde gebeurt, is niets meer dan een dure nachtmerrie.

Om er zeker van te zijn dat je een goede vakantie gaat beleven, moet je van te voren goed plannen. Een van de dingen die je van te voren goed moet hebben geregeld, is je accommodatie. Je wilt niet een van die mensen zijn die op vakantie gaat zonder van te voren te weten waar ze gaan slapen. Maak daarom vooraf een reservering bij een hotel dat perfect aansluit bij je behoeften zodat je een perfecte vakantie krijgt. De volgende dingen moet je daarvoor in achting houden.

De prijs

Het is slim om van te voren een budget te bepalen van wat je uit wilt geven aan je vakantie. Zo weet je zeker dat je niet helemaal losgaat qua uitgaven en weer blut naar huis keert. Daarom loont het om uit te zoeken welke hotels in de omgeving een goede prijs hebben, maar toch het comfort waarnaar je verlangt. Als je na lang zoeken een hotel vindt dat iets duurder is dan verwacht, kun je een ander hotel zoeken of je vakantiebudget iets opschroeven, als het hotel het tenminste helemaal waard is.

Reis je alleen?

Als je alleen reist zoek je dus een accommodatie voor één persoon. Maar als je reist met je familie en eventuele kinderen, zal je moeten zoeken naar een dubbele kamer of een kamer met dubbele bedden. Reis je met je huisdier? Zoek dan van te voren goed uit of het is toegestaan in je huis. Als ze huisdieren toestaan is het goed om te weten wat voor voorzieningen ze hebben voor je huisdier en welke huisdieren ze precies toelaten. Een hotel vindt het misschien goed dat je met een Chihuahua komt, maar niet met een Rottweiler.

hotel

Comfort

Het is natuurlijk een vakantie en dus mogen comfort en plezier echt niet ontbreken. Zoek daarom precies uit wat voor jou een hotel comfortabel maakt en welk hotel dat te bieden heeft. Chique hotels zoals Ecclestone Square Hotel in de Londense wijk Belgravia biedt fijne bedden met Italiaans linnen en een 24-uurs theeservice. Of heb je liever een hotel met een spa en een ontbijtbuffet? Wat je ook wilt, zorg ervoor dat je hotel het heeft voordat je ook effectief gaat boeken.

De bereikbaarheid

Het is handig meegenomen als je hotel niet te ver van het vliegveld af ligt. Mocht dat wel zo zijn, dan is het fijn als er een goede verbinding is zodat je overal kunt komen zonder teveel gedoe. Daarnaast moet je hotel ook een beetje in de buurt liggen van alle bezienswaardigheden, anders ben je meer tijd kwijt met reizen dan daadwerkelijk dingen zien.

Beveiliging

De hele wereld wist het toen Kim Kardashian werd beroofd in een hotel in Parijs. Dit soort dingen kunnen je hele vakantie verknallen, dus zorg ervoor dat je een hotel boekt op een veilige locatie en een die 24/7 beveiliging biedt. Zorg ook voor een goede (bagage)verzekering.

hotel dat bij je past

Lees de beoordelingen

En ook belangrijk: lees de reviews van het hotel dat je op het oog hebt. Het hotel zet zich misschien neer als de beste in zijn klasse, maar de reviews vertellen toch wel meer over de service. Check ze op verschillende sites en bekijk ze kritisch, zo haal je de valse reviews er zeker uit!

Liefs ♥

Veerle, Bart, Fien en Wout van Reisfanaten.be

Dit is een gastblog. Meer artikels kunnen jullie 

dus op hun website terugvinden of natuurlijk op die van mij.

No Comments

Leave a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.