love shoot

LOVE SHOOT

Voor de trouw wordt er meestal een love shoot gedaan. Deze foto’s kan je achteraf bijvoorbeeld gebruiken voor de uitnodigingen. Althans, dat is wat wij deden om ze iets persoonlijker te maken. Vandaag deel ik enkele beelden van onze love shoot. 

Love shoot

Voor onze trouwdag willen we graag werken met hout als decoratie. Dit brengt heel veel sfeer en past ook perfect bij onze feestzaal.  Ook de uitnodigingen moesten binnen dit thema passen en vandaar dat wij kozen voor het bos als hoofdlocatie van de love shoot. Alle foto’s die jullie hieronder zien zijn genomen in Kanne, een deelgemeente van Riemst. De eerste foto’s zijn gemaakt aan de brug van Kanne. Nadien trokken we het bos in om te eindigen met twee leuke foto’s op onze bouwgrond.

Aanrader

Alle foto’s werden genomen door Renaat van Renaat Nijs Media en Wederhelft.be. Wij zijn enorm blij met het resultaat en kregen ook al vele leuke reacties op deze shoot. Hij zal ook een gedeelte fotograferen van onze trouwdag en daar kijken wij enorm naar uit. Renaat is echt een top talent op gebied van fotografie. We kozen de locatie volledig zelf, maar de rest werd allemaal in gang gezet door hem. Pieterjan is helemaal niet gewoon om voor de lens te staan, maar dat was voor Renaat geen enkel probleem. Hij stelt je op je gemak en vertelt je vooral dat je moet doen alsof hij er niet is. Dit was voor Pieterjan de beste tip van de dag, want we hebben ons gewoon geamuseerd voor de lens en tada, daar zijn deze foto’s uit gekomen. Natuurlijk heeft Renaat aanwijzingen gegeven hoe we moesten staan of kijken. Maar dat was allemaal heel gewoontjes. Niets geforceerd. Niks nep. Pure liefde.

Als je dus nog op zoek bent naar een goede fotograaf, moet je zeker eens contact opnemen met Renaat. Je foto’s zullen heel speciaal en puur zijn aangezien hij niet houdt van geposeerde foto’s. De dag van de shoot zal je ervaren als een zeer relaxte en plezante dag en het resultaat is om U tegen te zeggen. Wij willen Renaat alvast bedanken voor deze mooie foto’s. We kijken al uit naar de foto’s van onze trouwdag!

Liefs Femke ♥

Voor meer artikels over onze trouw, klik hier.

3 Comments

 • Nele | pizzapartyfridaynight 18 februari 2018 at 18:41

  Ja, het zijn echt prachtige foto’s geworden!! Het is helemaal niet te merken aan PJ dat hij het niet gewoon is 😉 heel spontaan en mooi! Kan bijna niet anders dat de foto’s van jullie trouwdag ook prachtig zullen worden! 🙂 Ik kijk er alvast naar uit zenneeee!!!

  Reply
  • Femcetera 21 februari 2018 at 18:38

   Haha dankje Nele!! Wij kijken er ook enorm naar uit en zijn zo blij met het resultaat van deze shoot. 🙂 De trouwfoto’s gaan ongetwijfeld ook mooi zijn ja 🙂

   Reply
 • virdiyas 22 februari 2018 at 16:27

  Thanks Femcetera very interesting.

  Reply

Leave a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.