trouwschoenen

MIJN TROUWSCHOENEN

Ik heb zeer lang liggen twijfelen over mijn trouwschoenen. Zou ik voor platte schoenen gaan of toch beter voor hakken? Het was een zeer moeilijke keuze, maar uiteindelijk heb ik mijn trouwschoenen gevonden. Benieuwd? Klik dan snel verder! 

Mijn trouwschoenen

Tip van de verkoper

Toen ik mijn trouwkleed ging passen, waarschuwde de verkoper me voor mijn trouwschoenen. Hij zei me dat ik goede schoenen moest kopen waarmee ik een hele dag kon wandelen, dansen, enzovoort en waarin ik geen pijn zou hebben. Hij vond het vooral belangrijk dat ik maar één paar schoenen had en geen twee. Je kleed wordt namelijk op maat gemaakt van jouw trouwschoenen. Wanneer jij overdag hakken draagt en ‘s avonds wilt omwisselen naar een platte schoen, is je kleed te lang. Dat is niet fijn, want dan moet je het constant omhoog houden.

Wat zocht ik? 

Ik kon me wel vinden in deze gedachtegang en dat zette me aan het twijfelen. Ik zou het liefst platte schoenen ( mooie sandaaltjes) willen dragen, maar dat is niet zo stijlvol onder mijn kleed. Bovendien ben ik ook zeer klein ten opzichte van Pieterjan, wanneer ik geen hakken draag. Maar kon ik wel een volledige dag op hakken lopen? Dat was dan meteen een andere vraag die bij me naar boven kwam. Het was echt geen gemakkelijke keuze kan ik je zeggen. Ik heb lang liggen twijfelen en ben uiteindelijk op zoek gegaan naar mooie platte sandaaltjes. Helaas zijn deze in hartje herfst niet veel te vinden, laat staan stijlvolle sandaaltjes met vele steentjes en glitters. Dan toch maar hakken?

Dit zijn ze geworden!

Ja hoor. Het werden uiteindelijk toch hakken! Op die manier verdwijnt het grote lengteverschil tussen mij en Pieterjan en staat het stijlvol onder mijn kleed. Nu alleen nog hopen dat ik het een volledige dag volhoud op deze schoenen.

Trouwschoenen

Mijn trouwschoenen kocht ik bij Van Loock in Zandhoven en zijn van het merk Luca Renzi. Het zegt je misschien niets, maar dit merk is uiterst geschikt wanneer je op zoek bent naar trouw- of suiteschoenen. Dit is namelijk hun specialisatie, waardoor ze tijdens het ontwerpen ook rekening hebben gehouden met het feit dat je er een hele dag op moet lopen. Ideaal en comfy! Luca Renzi heeft zowel moderne als klassieke modellen in hun collectie waardoor iedereen er wel iets kan vinden.  Tot slot kent het merk niet enkel de standaard witte schoenen, maar ook gekleurde. Dit vond ik zeer leuk, aangezien ik tegen de typische witte trouwschoenen was. Ik wou mijn schoenen namelijk nog afdragen en een witte pump is daar niet zo geschikt voor.

Overig informatie

Zoals je op bovenstaande foto kunt zien, zijn mijn trouwschoenen bedekt met poederroze daim. Super leuk natuurlijk, want daim is dit jaar echt wel hot. De kleur staat me ook erg aan. Ik hou van roze en het past bovendien bij veel. Later zal ik deze dus gemakkelijk kunnen combineren met gewone kledij. De hak hoogte bedraagt 9 cm. Dat is aan de hoge kant, maar ze lopen tot nu toe wel lekker. Een maand voor de grote dag, zal ik mijn schoenen wat inlopen zodat het leer zich alvast kan zetten naar mijn voeten. Hopelijk kan ik 14.04.2018 dan een hele dag feesten op mijn hakken zonder pijn.

Wat vinden jullie van mijn trouwschoenen?

Ik kocht deze schoenen voor €185 bij Van Loock in Zandhoven.

Liefs Femke ♥

Meer trouwvoorbereidingen kan je hier terugvinden.

No Comments

Leave a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.