#OntdekLimburg

#OntdekLimburg

Fan van Limburg en op zoek naar leuke, interessante adresjes? Of ken je zelf leuke plekken in het mooie Limburg die iedereen eens gezien moet hebben? Dan ben je hier aan het juiste adres! Ontdek nu alles over mijn nieuwe Facebook groep #OntdekLimburg. 

#OntdekLimburg

Wat en waarom?

#OntdekLimburg is een openbare Facebook groep, opgericht door mezelf (Femcetera). Als inwoner van het mooie Limburg, ben ik zeer trots op onze provincie. We hebben zoveel mooie landschappen, wandel- en fietspaden, hippe winkeltjes, eet-, drink- en logeeradresjes,… Noem maar op. En toch ken ik mijn eigen provincie niet goed. *Ja, hier schaam ik me voor.* Onlangs was ik bijvoorbeeld in Hasselt op zoek naar een leuke plek om te lunchen, maar ik kende geen adresje! Dat vond ik zo erg. Hasselt is nochtans niet ver rijden voor me en toch ken ik de stad helemaal niet zo goed. Wat moet dat zijn als ze me in Noord Limburg neer zetten? Ik loop er verdwaald! Hoog tijd dus voor verandering en vandaar #OntdekLimburg.

OntdekLimburg

Doel

Ik ben ongetwijfeld niet de enige met dit probleem. Waarschijnlijk zijn er nog meerdere mensen binnen de provincie Limburg die zich hierin herkennen. En deze mensen wil ik graag een handje helpen. Via mijn Facebook groep wil ik artikels van mijn blog delen ter inspiratie. Dit zijn leuke adresjes waar je eens geweest moet zijn. Natuurlijk geraakt mijn eigen probleem op die manier niet opgelost en vandaar dat ik ook van de leden vraag om leuke adresjes met mij te delen. Ben je ergens geweest waarvan je denkt: “dit moeten meer mensen weten!”, laat het dan zeker achter binnen deze groep. Op die manier leer ik nieuwe adresjes kennen die ik kan uittesten voor mijn blog. Op die manier wisselen we ideetjes uit en krijgt iedereen een beter beeld van Limburg. Iedereen kan op die manier de leukste activiteiten en adresjes eruit pikken en kan op verkenning trekken binnen de provincie. Oh, en moest je niet van Limburg afkomstig zijn, ook steeds welkom als je iets zoekt of wilt toevoegen. Hoe meer zielen, hoe meer vreugde!

Hoe werkt het?

Ik heb het hierboven al eventjes kort toegelicht. In feite kan je via de Facebookgroep #OntdekLimburg je leukste adresjes toevoegen aan de hand van een post binnen de groep. Gebruik steeds de hashtag, zodat je post goed gezien wordt. Daarnaast kan je op andere social media ook steeds de hashtag gebruiken. Ik zoek regelmatig op #OntdekLimburg en deel de leukste berichten dan binnen deze Facebook groep. Simpel en snel! Zo heeft iedereen wat leuke adresjes binnen handbereik en kan je de perfecte dag samenstellen.

Je kan lid worden van de groep via deze link

Vinden jullie deze groep handig? 

Liefs Femke ♥

Meer reisinspiratie vind je hier.

No Comments

Leave a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.