Sofacompany

SOFACOMPANY GRAND OPENING ANTWERPEN

Na een succesvol jaar besloot Sofacompany een groter pand te openen op de Mechelsesteenweg van Antwerpen. Dit om meer modellen te tonen en om met hun gloednieuwe accessoires te pronken. 4 november 2017 namen Pieterjan en ik een kijkje en zagen dat het goed was. Ik viel (opnieuw) als een blok voor dit merk. Kijk maar mee!

Sofacompany Grand Opening Antwerpen

Vorig jaar was ik aanwezig bij de opening van de aller eerste Sofacompany in België. Dit leuke event vond plaats op de Oude Leeuwenrui te Antwerpen waar het allemaal begon. Sofacompany kende in zijn eerste jaar een groot succes, maar er was helaas geen plaats tot uitbreiding. Vervelend, als je weet dat het aanbod van de sofa’s steeds groter wordt. Bovendien blijkt ook dat Belgen graag een totaalpakket kopen. Voor Sofacompany betekent dit een zetel, salontafel, kussentjes en eventuele wanddecoratie. Ook daar zien we een uitbreiding die ze natuurlijk graag willen showen. Tijd voor verandering!

Afgelopen maanden verhuisde Sofacompany van de Oude Leeuwenrui naar de Mechelsesteenweg in Antwerpen en op 4 november 2017 was de grote opening gepland. Uiteraard wou ik ook deze opening niet missen, aangezien ik grote fan ben van dit merk. Samen met Pieterjan trok ik dus richting Antwerpen om de mooie sofa’s en gloednieuwe accessoires van Sofacompany te bewonderen. Hoe dit er precies aan toe ging, zien jullie in onderstaande video.

Klik hier als je de video niet kan zien en hier om je te abonneren op mijn kanaal. 

Sofacompany Sofacompany Sofacompany Sofacompany

Ik ben onwijs blij dat we de nieuwe showroom gezien hebben. Het is een veel groter pand, waardoor er meerder modellen te zien zijn. Ideaal, want zo kan je natuurlijk beter vergelijken. Niet alleen de look van een sofa is belangrijk, ook het comfort natuurlijk en dat kan je alleen maar ontdekken door te testen. Ook de nieuwste accessoires vond ik super mooi. Zo heb je zeer leuke kussentjes, hippe wanddecoratie en de meest prachtige salontafels. We hebben vele leuke items gezien, die we op termijn zeker in ons huis willen plaatsen. Op dit moment was het nog net iets te vroeg om een zetel aan te schaffen, aangezien ons huis qua interieur nog niet vast ligt. Toch weet ik wel zeker dat mijn zetel er eentje van Sofacompany zal zijn. Ik ben verliefd op dit mooie Nederlandse merk.

Wat is jullie eerste indruk?

Liefs Femke ♥

No Comments

Leave a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.