Leitz

OPGERUIMD STAAT NETJES MET DE LEITZ MYBOX

Damn, je bril kwijt! Waar heb je deze voor het laatst gezien in huis? Kennen jullie ook de struggle van rommel in huis? Gelukkig is dat verleden tijd dankzij de Leitz MyBox design opbergdozen. 

Leitz MyBox

Leitz is één van ‘s werelds grootste fabrikanten op het gebied van kantoororganisatie. Vandaar dat ze nu de Leitz MyBox op de markt brengen. Dit is een modulair systeem om al jouw rommel in op te bergen. De opbergdozen zijn stevig en gemaakt van premium kwaliteit. De dozen zijn afgewerkt in hoogglans en hebben een duokleur effect. Leitz MyBox is te verkrijgen in het wit, roze, blauw of groen. Aan jou de keuze!

Leitz

Zoals je kan zien zijn er 2 verschillende maten opbergdozen met deksel, nl. small (5l) en large (18l). Deze kan je gemakkelijk combineren. Zo passen er 2 small formaten perfect op 1 large formaat. Daarnaast bestaan er ook sorteertrays, opnieuw verkrijgbaar in small en large. Deze passen in de opbergdozen, waardoor je in één opbergdoos eigenlijk 2 lagen creëert. Super handig en efficiënt!

Meerdere doeleinden

Leitz MyBox is te gebruiken voor verschillende doeleinden. Zo gebruikte ik ze om mijn nagellak in op te bergen, maar je kan ze even goed voor kantoor, in de keuken of badkamer gebruiken. Waar jij ze het meest nodig hebt.

Ervaring

Ik heb zelf de Leitz MyBox mogen uittesten en het grootste deel van de opbergdozen belandde in mijn kast met nagellak. De chaos lade noem ik het zelf altijd. De Leitz MyBox dozen zijn hier echt super handig voor, want nu is er een duidelijk overzicht binnen mijn nagellak collectie en is er nog plaat voor uitbreiding. Ik koos voor de roze versie van de boxen, omdat ik die wel mooi vond staan bij mijn beauty producten.

Gebruikte opbergdozen

Leitz

Voor mijn top- en basecoats gebruikte ik de Leitz MyBox sorteertray Lang. Deze ziet er super mooi uit, maar is misschien het minst handig in gebruik. Je kan deze het best gebruiken als schaaltje, om iets in te leggen. Ik zou deze box bijvoorbeeld niet uit de lade nemen, want ik vrees dat de nagellak dan omvalt. Je kan deze in het kantoor bijvoorbeeld gemakkelijk gebruiken voor schrijfgerief in te leggen.

Leitz Leitz Leitz

Voor mijn gekleurde nagellak gebruikte ik de Leitz MyBox sorteertray Large. Deze heeft een handvat, waardoor je het gemakkelijk uit de lade kan nemen en verplaatsen. Dankzij de 3 vakjes, kon ik mijn nagellak ook gemakkelijk sorteren per kleur.

Leitz Leitz

Tot slot gebruikte ik ook nog de Leitz MyBox small in combinatie met de Leitz sorteertray small. Deze passen perfect op elkaar, waardoor je in één grote box, 2 lagen creëert. Opnieuw heel handig en vooral proper! Ik gebruikte deze voor mijn nailart spulletjes in op te bergen, aangezien ik deze niet vaak gebruik en het er ook niet zo mooi uit ziet om tentoon te stellen.

Ik ben dus zeer tevreden met deze opbergdozen. Ze werken zeer goed en zijn voor meerdere doeleinden te gebruiken. Verder zien ze er zeer leuk uit, waardoor je ze niet noodzakelijk moet opbergen in kasten, lades enzovoort. Ze mogen zeker gezien worden. Ook de kwaliteit is erg goed. De dozen zijn zeer stevig en zullen dus niet snel kapot gaan. Ik ben fan!

Leitz MyBox kan je online bestellen en is terug te vinden in bepaalde winkels met kantoorbenodigdheden. 

Deel ook zeker jouw opbergkunsten met #leitzmybox #stylishstorage #organizerbox en tag @leitzworld.

Liefs Femke ♥

Bron foto’s: Leitz & uiteraard de foto’s die ik zelf maakte.

Dit artikel bevat producten die me werden toegestuurd ter review.

Mijn mening is 100% eerlijk en heb ik hier zo goed mogelijk proberen neer te schrijven.

Voor meer wooninspiratie kan je hier terecht.

No Comments

Leave a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.