Nieuwjaar

NIEUWJAAR OP EEN ONBEKENDE BESTEMMING VIEREN

Dol op verrassingen? Dan moet je zeker eens een tripje met Srprs.me boeken! De bestemming wordt pas op de luchthaven bekend gemaakt, waardoor je trip extra spannend is. Speciaal voor de maand oktober hebben ze een nieuw maandthema: nieuwjaar vieren op een onbekende bestemming. 

Wat doen jullie met Nieuwjaar?

Een standaardvraag die elk jaar weer opnieuw opduikt. En elk jaar moet je je creativiteit weer naar boven halen om iets leuks te verzinnen. Ik heb het er eerlijk gezegd helemaal mee gehad. Vroeger was het simpel en ging je met je vrienden op stap, maar dat is nu niet meer zo simpel. Vele van onze vrienden hebben al kinderen, waardoor het op stap gaan al wat moeilijker is. Meestal vieren we Nieuwjaar dus bij iemand thuis, zodat de kinderen gewoon mee kunnen komen. Dat is ieder jaar heel erg leuk, maar ik zou toch graag eens wat anders willen. Iets speciaal. Een item van mijn bucketlist: nieuwjaar vieren in het buitenland!

Srprs.me

Srprs.me heeft, naast de gewone concepten, elke maand ook een ander reisthema. Oktober staat volledig in het thema van New Year City: Nieuwjaar vieren in een bruisende stad waarvan je de bestemming pas ontdekt op het vliegveld. Je kan kiezen tussen drie, vier of vijf dagen reizen, verblijf in hostel of hotel en vertrek vanuit Nederland of België naar je bestemming.

Speciaal aan dit thema is ook dat je dit keer niet enkel binnen Europa kan reizen, maar ook buiten Europa! Wie weet vier je Oud op Nieuw in New York! Mij hoef je in ieder geval niet meer te overtuigen. Dit staat al jaren op mijn bucket list!

Boeken kan tot en met 31 oktober 2017 via deze site. Begin alvast maar met aftellen! 3-2-1!

Zijn jullie ook fan?

Liefs Femke ♥

Meer reisinspiratie kan je hier vinden. 

No Comments

Leave a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.