Dj

DE DJ

Wanneer ik aan ons trouwfeest denk, denk ik aan een groot dansfeest. Mijn vriend en ik zijn namelijk dol op dansen. Uiteraard heb je daar een goede dj voor nodig en dus deden we grondig onderzoek. In dit artikel vertel ik wie we kozen.

De Dj

Zoveel keuze

Een dj kiezen vond ik best een lastige taak. Er is zoveel keuze! Toch wouden we graag iemand die we hadden bezig gezien, zodat we een idee hadden welk soort muziek hij meestal speelt. Pieterjan en ik zijn al naar vele trouwfeesten geweest, maar zolang je niet zelf een trouw aan het plannen bent, let je niet op de dj en dans je er gewoon op los. Gelukkig hadden we afgelopen zomer 4 trouwfeesten, waardoor we de dj’s goed met elkaar konden vergelijken.  Ik raad iedereen aan dit te doen ( als de kans zich voordoet natuurlijk).

De beslissing is gevallen

De dj van het trouwfeest in Polen viel uiteraard als eerste af, aangezien we iemand van hier in de buurt wensten. Vervolgens hebben we de overige 3 met elkaar vergeleken. Dit aan de hand van prijzen, muziekstijl, formule enzovoort. Zo konden we opnieuw een dj schrappen en zaten we met een dilemma. De ene kenden we niet en hadden we nooit horen draaien. Wel was het de huisdj van de Pachthoeve, onze feestlocatie, waardoor we deze toch als mogelijke kandidaat zagen. Hij moet wel goed zijn, anders word je niet gevraagd als huisdj.

Een andere mogelijkheid was Dj Flip Vanderputte, bekend van o.a. Het Karrewiel, Dj Peter Project, enzovoort. In vergelijking met de huisdj van de Pachthoeve, viel deze reuze mee qua prijs. Ook hadden we hem op 2 verschillende trouwfeesten horen draaien en de sfeer zat er telkens goed in! Uiteraard hangt het ook af van de muziekstijl die jij doorgeeft, maar ik denk dat dit bij ons wel goed zit. Wij zijn grote 90’s lovers, dus deze muziek zal wellicht gedraaid worden tijdens ons avondfeest. Dj Flip Vanderputte is het dus geworden, aangezien zijn formule, prijs en muziekgenre zeer goed zat. Bovendien gaan ze ook zeer professioneel te werk. Zo hebben we 3 weken voor de trouw een afspraak met hem om allerlei lijstjes door te geven. Deze lijstjes bevatten nummers die absoluut wel en niet gedraaid moeten worden, de openingsdans en andere verzoekjes. Heel goed dus, want zo zal jouw haatnummer zeker en vast niet gedraaid worden tijdens jullie mooie trouwdag. Hoera!

We kijken er naar uit

De lijstjes waarover ik net sprak, zijn nog niet gemaakt. Daar moeten we eens heel goed over gaan nadenken. Het lijkt me geen gemakkelijke keuze, dus we nemen er onze tijd voor. Wel kijken we nu al enorm uit naar onze trouwdag. Steeds meer en meer zaken zijn geregeld en je voelt de trouwdag stilletjes aan dichterbij komen. Spannend!

Dj Flip Vanderputte kan je boeken bij Kurt’s Dj team in Hoeselt.

Liefs Femke ♥

Andere huwelijksvoorbereidingen kan je hier terugvinden. 

Bron foto 

No Comments

Leave a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.