Baby's First Beach Holiday

BABY’S FIRST BEACH HOLIDAY IN PORTUGAL

Gedaan met reizen na de geboorte van jouw kleine spruit? Ik dacht het niet! Integendeel, dankzij Martinhal Family Hotels & Resorts en hun Baby’s First Beach Holiday concept wordt reizen met een baby een luilekkervakantie. Koffers pakken en wegwezen!  

Baby’s first beach holiday

Ontstaan

Het zweet breekt bij de meeste kersverse ouders al uit wanneer we het hebben over reizen met een baby. Er vindt een ware volksverhuizing plaats, want je moet aan zoveel dingen denken. De buggy, speelgoed en entertainment voor een hele week, kleertjes, flesjes, pampers enzovoort. Ik snap dat de goesting dan al snel gaat liggen, maar dat is gelukkig verleden tijd.

Aparte slaapvertrekken

De hotelkamers van Martinhal Family Hotels & Resorts zijn uitgerust met meerdere slaapvertrekken of studio’s met stapelbedjes. Ook kan je er hoge stoelen, plastiek bekers, flessenwarmers, babybedjes en -badjes vinden. Kortom, alles op maat voor kersverse ouders en hun baby. Op die manier hoeven ouders niet onnodig te slepen met spullen en hebben ze alles toch bij de hand. No stress.

Toezicht & entertainment

Zin om eens even de stad in te trekken met jullie tweetjes? Ook dat is geen probleem in de Martinhal Family Hotels & Resorts. Het hotel biedt namelijk baby-sitting faciliteiten aan waardoor je je kindje in veilige handen kan achterlaten.

Bovendien zal je kind zich ook niet vervelen. Ze kunnen al hun energie kwijt tijdens de leuke activiteiten van de Kidsclub ( met professionele kinderopvang). De allerkleinsten kunnen hun middagdutje doen in de Pyjama club.

Gezonde, vers gepureerde hapjes

Uitgebreid dineren zit er op vakantie vaak niet in. Simpelweg omdat je die tijd niet hebt. Je baby heeft een bepaald ritme dat gevolgd moet worden. Ook daar heeft Martinhal Family Hotels & Resorts aan gedacht. In hun restaurants hebben ze allereerst een speciale menukaart voor baby’s. Deze staat vol met gezonde, vers gepureerde hapjes zodat je baby dezelfde gezonde voeding binnen krijgt als thuis.

Daarnaast zijn er ook professionele nanny’s aanwezig in het restaurant. Zodra de kindjes klaar zijn met eten, kunnen de ouders nog even samen genieten van hun dessert en een kopje koffie. RelaxBaby's First Beach Holiday

Baby’s eerste zwempartijtje

Je baby een eerste keer laten wennen aan het water? Ook dat kan bij Martinhal Family Hotels & Resorts. Er is speciaal een baby swim van een half uurtje georganiseerd waarbij het kindje vertrouwd kan geraken met water. Een onvergetelijke gebeurtenis die je niet wilt missen.

Baby's First Beach Holiday

Praktisch

Martinhal Family Hotels & Resorts heeft 4 hotels in Portugal. Het hotel in Sagres, gelegen in Algarve, wordt als het beste familiehotel van Europa aanzien.

Voor één week in het Sagres hotel betaal je €1299 (2 volwassenen en 1 kind). In deze prijs is inbegrepen: 7 nachten in een Beach Room in Hotel Martinhal Sagres, inclusief ontbijt, een welkom pakket voor de baby, een flessenwarmer, 2 uur crèche per dag, cadeautjes voor de baby, 1 zwemervaring, 1 spa behandeling voor twee, 1 romantisch diner voor ouders en 2uur babysit.

Klinkt zalig hé. Waar wacht je nog op? Boeken kan via de website van Martinhal Family Hotels & Resorts.

Liefs Femke ♥

Voor meer reisartikels, klik hier

No Comments

Leave a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.