zus

ZUS HALEN NA 1 JAAR ARGENTINIË & SPECIALE VRAAG | VLOG

Gisteren, 20/07/2017, kwam mijn zus eindelijk weer terug thuis na een jaartje als uitwisselingsstudent in Argentinië. We zijn haar met de familie gaan ophalen in Zaventem en ik had een speciale vraag voor haar in petto. Benieuwd? 

Zus ophalen in Zaventem na 1 jaar Argentinië

Vorig jaar, 18/08/2016, vertrok mijn zus richting Argentinië. Via AFS werd ze uitwisselingsstudent en deed ze een deel van het 5de middelbaar en een deel van het 6de middelbaar opnieuw in Argentinië. Spannend was het zeker en vast, want de eerste 2 maanden verstond ze vrij weinig van de Spaanse taal. Dankzij haar super lieve Argentijnse familie, vrienden en school heeft ze na één jaar de Spaanse taal goed onder de knie en heeft ze haar doel bereikt. – Ik ben een beetje jaloers dat ze nu Spaans kan. –

Gisteren, 20/07/2017, was haar avontuur helaas voorbij. Na 1 jaartje Argentinië, kwam ze eindelijk weer naar huis! Twee dagen lang heeft ze gereisd richting België, maar dat was het zeker en vast waard. We huurden een bus in en samen met de familie en enkele vriendinnen, gingen we haar ophalen in Zaventem. De reacties zijn moeilijk te beschrijven en bekijk je beter in onderstaand filmpje.

Silke heeft niet veel gemist van België toen ze in Argentinië zat, enkel de echte Belgische frietjes. Daarom zijn we erna samen frietjes gaan eten, waarvan ze enorm genoten heeft. Als kers op de taart had ik nog een klein cadeautje met een grote vraag voor haar. Wat dit precies is en wat haar antwoord was, zie je ook in onderstaand filmpje!

Klik hier als je de video niet kan zien en hier om je te abonneren op mijn Youtube kanaal. Dit is volledig gratis en op die manier wordt je op de hoogte gehouden van mijn nieuwe video’s. Zeker doen dus! 

Mijn zus zei dus “ja” toen ik haar vroeg als getuige op de trouwdag! Ik ben super blij en ook zei was enorm tevreden denk ik. Haar reactie was super, beter kon het niet!

Wat vonden jullie van deze video?

Liefs Femke ♥

No Comments

Leave a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.