suitsuit

SUITSUIT, MIJN FAVORIETE REISKOFFER VAN DUIFHUIZEN TASSEN & KOFFERS

Als fervente reiziger, ben ik dol op mooie reiskoffers. Wel moet deze aan bepaalde eisen voldoen, waardoor een zoektocht niet altijd geslaagd is. Toen ik de koffer van SuitSuit tegen kwam, wist ik meteen dat dit ooit mijn koffer zou worden. 

SuitSuit Fabulous Fifties

Zoals ik net al even vermeldde, heeft mijn reiskoffer bepaalde eisen. Allereerst wil ik een mooie reiskoffer. Check! Daarnaast moet deze ook praktisch zijn in gebruik en tot slot wil ik ook een veilige koffer.Laten we dit nu even puntje per puntje overlopen.

Uitstraling

Toen ik van Duifhuizen tassen en koffers een reiskoffer mocht uitzoeken om te reviewen, wist ik het meteen. Ik wou heel graag een SuitSuit koffer in de kleur Mango Cream. Deze stond al langer op mijn lijstje vanwege de uitstraling en ik denk dat mijn schoonmoeder het niet beter kon beschrijven: “de Smeg van de reiskoffers”.

suitsuit

Wanneer je de koffers uit de Fabulous Fifties collectie bekijkt, doet het je inderdaad een beetje denken aan een mini Smeg koelkast. De look van deze reiskoffer is dan ook heel eenvoudig gehouden door leuke pastelkleuren te gebruiken. Verder staat er ‘SuitSuit’ op in zilveren letters en zijn de ritsen afgewerkt met een mooie crèmekleur. Heel simpel dus, maar wel super mooi!

Praktisch?

En of deze SuitSuit praktisch is! Laten we beginnen met de 4 wieltjes onderaan de koffer. Dankzij deze kan je je reiskoffer plat op de grond vooruit duwen zonder hem schuin te houden. Heel handig wanneer je bijvoorbeeld in een rij aanschuift.

suitsuit

Daarnaast is de koffer zeer groot, 76cm om precies te zijn. Ideaal voor als je 2 weken of meer er op uit trekt, want je kan lekker veel spullen erin kwijt. In de koffer zien we ook nog vakjes. Super handig om kleine spulletjes in te steken die anders vaak verloren gaan in je grote koffer. Ik denk hierbij aan mini reisverpakkingen, haar elastieken, maar ook ondergoed, sokken enzovoort.

Bovendien is het ook goed om te weten dat er inpakhoezen bestaan voor jouw SuitSuit koffer. Uiteraard in de kleur van jouw Fabulous Fifties reiskoffer. Deze kan je ook vinden op de website van Duifhuizen tassen en koffers en zijn heel handig om alles per categorie in te pakken. Zo kunnen de grootste inpakhoezen dienen voor al je kleren. De middelste voor je lingerie en sokken en de kleinste voor de aller kleinste items. Grote aanrader dus!

suitsuit suitsuit

Veiligheid

Ook op gebied van veiligheid scoort deze reistas goed. De koffer heeft een ‘anti theft travel smart lock’, wat wilt zeggen dat deze een anti diefstal slot heeft. Dit slot is goedgekeurd door Travel Sentry, een organisatie die expert is op gebied van koffersloten. Je kan zelf je geheime code kiezen en deze later nog aanpassen. Het instellen van je persoonlijke geheime code wordt allemaal stap voor stap uitgelegd op het bijgevoegde informatiekaartje en is vrij eenvoudig. Wanneer je code is ingesteld, kan je je koffer sluiten. Dit gebeurd door de ritsen vast te zetten en de code op een foutief nummer te zetten. Op die manier kan niemand je tas nog openen en kan je veilig reizen.

suitsuit

Andere producten van SuitSuit

Naast de mooie Fabulous Fifties collectie, heeft SuitSuit nog heel wat andere mooie koffers en collecties. Neem dus zeker eens een uitgebreid kijkje op de site van Duifhuizen tassen en koffers, om alle mooie stevige koffers van dit merk te ontdekken.

De SuitSuit Fabulous Fifties koffer is verkrijgbaar in 3 verschillende maten: 55cm, 66 cm en 76 cm en 5 verschillende kleuren: Mango Cream, Paisley Purple, Pink Dust, Baby Blue en Luminous Mint. De kleinste maat (55cm)  is verkrijgbaar voor € 119,-. Het middelste formaat ( 66cm) voor € 139,- en het grootste (76cm ) voor € 159,-.

Welke is jouw favoriet?

Liefs Femke ♥

Bekijk ook zeker mijn andere reisartikelen.

Dit artikel bevat een artikel dat werd opgestuurd ter review.

Mijn artikel is 100% eerlijk en bevat enkel mijn eigen mening.

No Comments

Leave a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.