Cafe manger

HOTSPOT| CAFE MANGER ONTBIJT

Afgelopen zaterdag gingen we met een Bongo bon ontbijten bij Cafe Manger in Hasselt. Wat we kregen en wat we ervan vonden kan je in onderstaand artikel lezen. 

Cafe Manger Hasselt

Welk ontbijt en wat zat er in?

Zaterdag, 1 juli 2017, trokken mijn vriend en ik richting Hasselt, want we hadden bij Café Manger gereserveerd om te ontbijten. Vorig jaar kreeg ik voor mijn verjaardag namelijk een Bongo bon ‘Ontbijt met bubbels’ cadeau van mijn tante en die wouden we toch graag gebruiken. Lang hebben we geen tijd gehad voor een ontbijtje of vergaten we het gewoonweg. Maar zaterdag is er dus eindelijk verandering in gekomen en zijn we gaan genieten met onze Bongo bon.

De Bongo bon gaf ons recht op het ‘grand petit-déjeurner’. We kregen dus: een glaasje bubbels, sinaasappelsap,  een warme drank, een assortiment mini ontbijtkoeken en versgebakken broodjes, beleg, een spiegeleitje met spek en yoghurt. Super veel als je het ons vraagt, maar we houden dan ook van lekker en veel eten. Zo ook ontbijt.

Wat vonden we ervan?

Zowel mijn vriend als ik waren enorm tevreden. De bubbels, het sinaasappelsap en de warme dranken waren allen super lekker. Ook de mini ontbijtkoeken waren om van te smullen. Een broodje met beleg heb ik niet gegeten, aangezien ik daar niet zo’n fan van ben, maar mijn vriend vond ook dit heel erg lekker. Het spiegelei met spek was ook heel goed en ruim voldoende, alleen vond ik het een beetje jammer dat ze op voorhand niet vroegen of we liever een spiegelei of een geklutst ei wouden. Klein detail, maar op zich was dus alles heel lekker. Ook de yoghurt die ik als laatste op at was hemels.

Qua gezelligheid doet de zaak het een beetje minder. Ik denk dat het een ideale plek is voor jeugd en gezinnen, om te ontbijten, maar oudere mensen zouden het te lawaaierig vinden. Ook het interieur spreekt de oudere mensen niet zo aan. Er is veel gewerkt met multiplex hout, iets was vooral hip en trendy is bij de jeugd en de jonge gezinnen. Oudere mensen laat je voor dit ontbijt dus beter thuis, maar ik zou wel zeggen: neem je kids mee op pad en ga eens lekker ontbijten met het gezin. Een super leuke to do!

Je kan Café Manger vinden op de Maastrichterstraat 49/34 in Hasselt. Voor een reservatie kunnen jullie terecht op het nummer: 011 22 24 22 en voor de menukaart kunnen jullie altijd terecht op hun website

Liefs Femke ♥

Lees ook zeker mijn andere hotspots binnen Limburg.

1 Comment

  • Beauty Treasures 30 juli 2017 at 23:47

    Ik ga heel graag ontbijten, maar ik vind het vaak wat tegenvallen met een bongo bon.

    Reply

Leave a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.