fotograaf

DE FOTOGRAAF

Een tijdje geleden maakte ik bekend dat we een videograaf hadden gedurende onze trouwdag. Toch wouden mijn vriend en ik ook graag een fotograaf. Op die manier hadden we later dan ook wat foto’s voor in een plakboek en konden we ook foto’s gebruiken voor op de uitnodigingen. Wie wij kozen en meer over onze love shoot, zie je in dit artikel! 

De fotograaf

Wij kozen voor fotograaf Renaat Nijs. Hij heeft samen met zijn vriendin het bedrijfje ‘Wederhelft’, dat zich volledig focust op alle trouwers. Renaat is fotograaf van dienst en Nina kan je voorzien van mooie uitnodigingen. Een top koppel en bovendien ook familie van mijn vriend. Toch kozen we Renaat niet alleen omdat het familie is, maar ook omdat hij super goed is in zijn vak. Renaat weet van de saaiste plekken, super mooie foto’s te maken en ook zijn creativiteit laat hem zelden in de steek. Dat zal je dadelijk wel zien aan de foto’s. Ik ben, zolang ik hem ken, dol op zijn manier van fotograferen. We hebben dan ook geen seconde getwijfeld wie onze fotograaf zou worden.

fotograaf

Een foto- en videograaf

Jullie zullen misschien denken: “is een foto- en videograaf niet teveel van het goede?”. Dat vonden wij niet! Aangezien ik vele foto’s en video’s deel op social media en Youtube, vond ik het net leuk om beide te hebben op onze trouwdag. Ik zou ook niet kunnen kiezen tussen de twee. Foto’s zijn heel leuk om in een fotoalbum te plakken en te sharen op Instagram. Toch zijn dit maar momentopnames, terwijl een video een completer beeld geeft. Sommigen kunnen hierin een gemakkelijke keuze maken, maar ik niet. Beide zijn voor mij even leuk en hebben elk zijn voordelen. 

Een volledige dag werken op een familiefeest?

Vaak zijn mensen verrast dat we familie gekozen hebben als fotograaf. Een opmerking die we vaak horen is: “hij kan dan toch niet meegenieten van het feest”. En daar hebben ze gelijk in! Wij hadden twee vereisten voor Renaat. Eén, wouden we heel graag mooie foto’s van onze dag. Twee, moest hij zich rot amuseren op ons feest. We snapten zelf dat hij zich niet kon amuseren wanneer hij ook foto’s op het avondfeest moest nemen. Daarmee dat Renaat enkel tijdens het huwelijk foto’s maakt en een shoot in de middag. ‘s Avonds mag hij zich goed amuseren en is hij niet meer fotograaf van dienst. Een mooie regeling als je het mij vraagt.

fotograaf

De love shoot

Op 20 mei deden we een love shoot. We trokken met zijn drieën naar het mooie dorpje Kanne, waar we onder de brug en in het bos foto’s maakten. Daarna zijn we ook nog even naar onze bouwgrond gereden, om daar enkele foto’s te shieten. De foto’s zullen dienen voor op de uitnodigingen, maar we weten nog niet welke het gaat worden. Ze zijn allemaal super mooi en het is echt moeilijk kiezen. Dat zien jullie wellicht aan de foto’s in dit artikel.

Voor meer foto’s en info, ga naar de website van Wederhelft.

Liefs Femke ♥

No Comments

Leave a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.