Piu Piu

HOTSPOT// PIU PIU HASSELT

Piu Piu is absoluut mijn favoriete kledingswinkel van Hasselt! Wanneer ik in de stad ben, wip ik er altijd even binnen om de nieuwste items te bewonderen. De winkel is super girly, de kleren zijn enorm hip en trendy en het personeel is super vriendelijk. Vandaag vertel ik er graag meer over.

Piu Piu

Wie en Wat?

Piu Piu is opgericht door 3 jonge mensen, nl.: Luisa, Sara en Kristof. Dit is ook duidelijk terug te zien in de winkel, want ze verkopen enkel kleding die hip en trendy zijn.  Dat is dan ook meteen hetgeen waar ik zo dol op ben. Ik hou van speciale kleding en kleding die niet iedereen heeft en deze kan ik bij Piu Piu altijd vinden. Helaas is zulke kleding vaak duur en kan ik deze regelmatig niet kopen. Ik moet volop sparen voor onze trouw en woning en kan dus niet veel geld uitgeven aan kleding en andere zaken en dat is soms spijtig. Gelukkig kan ik bij Piu Piu betaalbare, speciale kleding vinden, waardoor ik er nog steeds erg hip en trendy uitzie. I love it!

Ervaring

De winkel is niet al te groot zoals je op bovenstaande foto’s kon zien, maar dat vind ik net fijn! Het winkelen wordt plots heel aangenaam en gezellig. Verder is ook de decoratie super modieus. Schoenen staan gepresenteerd op een stapel vintage modeboeken, chokers worden mooi uitgestald en handtassen staan altijd mooi opgesteld. Dat presenteert heel mooi en zorgt er ook voor dat mensen zulke dingen sneller zullen zien ( en kopen). De winkel is ook echt girly vind ik. Alles ziet er mooi roze-wit uit, echt iets voor ons dames!

Het personeel mogen we uiteraard ook niet vergeten. Zij zijn super vriendelijk, helpen je graag verder en staan altijd met een lach op hun gezicht te werken. Je kleding wordt altijd in een mooi roze papiertje gedraaid en mee gegeven in een stevig zakje. It’s all about the details. Love it!

Aanrader

De foto’s hieronder tonen enkele items die ik bij Piu Piu gescoord heb. Ik ben er nog steeds erg tevreden mee en de kleding blijft ook goed van kwaliteit ondanks de lage prijzen. Onderstaande items zijn waarschijnlijk niet meer verkrijgbaar in de winkel, maar ik ben er 100% zeker van dat ze ook nu weer super mooie dingen hebben hangen.

Wanneer ze hun kleding inkopen, houden ze echt rekening met de trends en dat is heel fijn. Zo waren tutu’s een tijdje geleden mega hip ( nu nog hoor, maar toen was er een explosie aan tutu’s) en ook Piu Piu had ze hangen in hun winkel. Was ik even blij! Tot slot vind ik het ook heel fijn dat ze samenwerken met bloggers. Zo kon je het boek van Céline en Talissa, de kledingcollectie van An-katrien en een tijdje geleden het boek van Yentl terug vinden in hun winkel. Super tof!

Deze leuke, simpele t-shirt droeg ik tijdens mijn avontuur op het blotevoetenpad in Zutendaal.

Deze mooie roze jas kocht ik er ook!  Het was een langer model van een prima stofje. Zeer leuk voor in de herfst.

Uiteraard kocht ik er nog veel meer, maar dit heb ik niet allemaal op beeld staan. Ik zou gewoon zeggen: trek een keertje richting Hasselt en bezoek Piu Piu. Het is zeker en vast de moeite waard en je vindt er ongetwijfeld iets leuks tegen een scherp prijsje.

Je kan hen vinden op Demerstraat 61 in Hasselt of online.

Wat vinden jullie van mijn items?

Liefs Femke ♥

No Comments

Leave a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.