dromen

WAAR DROMEN JULLIE NOG VAN?

Bron foto

Onlangs postte één van mijn favoriete mama reisbloggers ‘Reismicrobe’ een artikel om over na te denken: ‘Waar dromen jullie nog van?’. Toen ik het artikel las, besefte ik dat ik ook nog heel wat wou bereiken in mijn leven en dat je sommige dingen gewoon moet doen. Waar ik precies van droom, lezen jullie in onderstaand artikel. 

Waar dromen jullie nog van? 

Ik zou graag van thuis uit willen werken, al dan niet als zelfstandige

Mijn grootste droom is natuurlijk om van femcetera.be mijn fulltime job te maken. Ik schrijf graag, maak graag video’s en ook foto’s zijn mijn favoriete bezigheid. Helaas is dat op dit moment niet mogelijk en twijfel ik er ook aan of dit ooit mogelijk gaat zijn. Ik doe in ieder geval mijn best om kwalitatief sterke artikels af te leveren op mijn blog, maar daar blijft het uiteraard niet bij.

Deze job zou ik graag thuis willen uitoefenen en niet op een kantoortje. Ik kan het best werken van thuis uit, aangezien ik daar ook rekening kan houden met mijn eigen leefritme. Iets later opstaan zou daar zeker en vast bij horen, maar ik heb dan ook geen probleem ermee om ‘s avonds wat later door te werken. Ook naar later toe zie ik voordelen in. Zo kan ik bijvoorbeeld altijd mijn kinderen halen en brengen naar school en hoeven ze niet naar een opvang. Het kent zijn voordelen en nadelen, maar voor mij wegen de voor- meer door dan de nadelen. Hopelijk wordt dit ooit werkelijkheid!

Veel reizen & liefst in het buitenland wonen

Reizen maakt me gelukkig. Ik ben een heel ander persoon op reis en lijk er wel open te bloeien. Ik ben plots positief ingesteld, heb een hoop zelfvertrouwen en ben veel meer relaxed. Zalig! Daarnaast is reizen ook gewoon heel leuk om te doen. Je komt in contact met zoveel verschillende mensen, met vele verschillende culturen en dat is leerzaam en interessant. Ook de mooie bezienswaardigheden vind ik altijd indrukwekkend en kan ik niet laten om te doen.

Graag zou ik dus de wereld rond reizen en alles willen zien. Soms denk ik wel eens: ” kom we zijn weg”. Maar mijn vriend kan het hier niet zomaar achterlaten. Ik zou daar minder moeite mee hebben. Als ik single zou zijn, zou ik dan ook zeker en vast één jaar ergens anders gaan wonen. En wie weet er nog vele jaren aan breien. Op vrij jonge leeftijd vond ik reizen al leuk en zei ik dat ik in het buitenland ging wonen later. We zullen zien wat daar ooit van komt.

Kinderen

Toen ik in de lagere school zat, wist ik vrij snel dat ik ooit mama wou worden. Ik vond het super om te zorgen voor iemand en dat gevoel is met de jaren alleen maar versterkt. Ondertussen merk ik ook, dankzij de vele vrienden met kinderen en mama blogs, dat de band met je eigen kind heel speciaal is. Dat moet een fantastisch gevoel zijn, dat ik niet wil missen. Elke fase dat ze iets nieuw leren of kunnen is een gevoel van fierheid en jouw eigen kinderen zijn alles. Dit en de vele nog onbekende gevoelens van het moeder- en vaderschap zou ik niet willen missen in mijn leven. Als alles goed gaat en we de kans krijgen om trotse ouders te worden, gaat deze droom ooit wel in vervulling.

Never stop dreaming

Dit waren mijn 3 grote dromen. Sommigen zijn realistisch, andere misschien niet. Ik heb er nu althans geen zicht op en hoop gewoon dat er ooit eens een van deze dromen mag uitkomen. Bovendien zijn dit de dromen op dit moment. Deze zullen in de loop der jaren ongetwijfeld nog veranderen. Sommigen zullen verdwijnen, maar er zullen er zeker en vast ook nog bijkomen.

Dromen is zo mooi. Ik word er oprecht gelukkig van! Graag wil ik jullie dan ook meegeven om nooit te stoppen met dromen. Door jouw dromen, ga je er naar toe leven en komen ze misschien wel uit. Dat is het mooiste wat er kan gebeuren. Stop je dromen dus nooit weg, maar werk er naar toe! Nu ben ik wel eens benieuwd…

Waar dromen jullie nog van?

Liefs Femke ♥

 

No Comments

Leave a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.