YUP hotel

YUP HOTEL HASSELT

Het ene koppel kiest ervoor om lekker thuis te gaan slapen na hun huwelijksfeest, het ander blijft liever op hotel. Wij behoren tot de laatste categorie en hebben het YUP hotel dan ook al vastgelegd. Benieuwd waarom wij kozen voor een hotel en hoe dit eruit ziet? Je ontdekt het hier!

YUP hotel Hasselt

Waarom kozen we voor een hotel?

Ons huwelijksfeest is in Kuringen, zo’n half uurtje van ons thuis rijden. Met de auto richting huis rijden was sowieso geen optie. Een taxi zou het dus zeker en vast worden. Helaas zijn taxi’s vrij duur en betaal je op een zaterdagnacht als snel rond de € 70,- voor een ritje van Kuringen naar Riemst. Dat vonden we veel geld. Als we iets meer zouden uitleggen hadden we op 10 minuutjes rijden een zeer goed hotelletje. We konden er heerlijk overnachten, ‘s morgens genieten van een heerlijk ontbijtje en eventueel nog samen met familie en vrienden verder genieten de dag nadien. Een droom, wat dat zou betekenen dat ons huwelijksfeest niet zaterdag, maar zondag pas stopt!

Bovendien zijn er ook sommigen die je huis komen versieren de dag van je huwelijk. Je hebt af en toe wel wat vrienden die hun grenzen niet kennen en je huis heel overhoop halen. Na je huwelijksfeest heb je dan echt geen zin meer om dat allemaal te gaan opruimen. Dat is wel het laatste waar je kop naar staat. Om ook dit te vermijden hebben we gekozen voor een hotel.

YUP hotel

YUP

YUP maakt deel uit van de Different hotels groep. Kwalitatief zitten ze dus al zeer sterk. YUP staat voor Young Urban Professional. Zij bieden je dus alle stijl en comfort van een boetiekhotel aan, tegen verrassend aangename prijzen. Deze kunnen ze realiseren door alles simpel te houden waar mogelijk en alles luxueus te maken waar nodig. Alles wat overbodig is, gooien ze gewoonweg aan de kant en net dat maakt hun zo sterk qua prijzen. Verwacht je dus aan veel stijl en veel details en laat je meenemen in alles wat hip en trendy is bij de jongeren van vandaag. Want dat is toch wel hun doelpubliek, aangezien ze ook arrangementen hebben met discotheek Versuz.

YUP hotel

Neem ook zeker eens een kijkje in hun lobby voor een lekker drankje en hapje en geniet ‘s avonds in hun Italiaans restaurant ‘Pasta e Pane’. Opnieuw zien we hier een zeer leuk concept, nl. ‘shared dining’. Je bestelt simpelweg jouw favoriete hoofdgerecht en terwijl de chef dit aan het klaarmaken is, kan je enkele lekkere hapjes delen met jouw tafelgenoot. Ook het hoofdgerecht kan je in principe delen. Gewoon even doorgeven hoeveel borden je nodig hebt en voila, laat het delen maar beginnen.  Echt iets voor mij, want bij Italiaans eten kan ik vaak moeilijk kiezen wat ik wil. Er staat zoveel lekkers op een kaart en om daaruit een keuze te maken, is niet altijd gemakkelijk.

YUP hotel YUP hotel

De YUP cabin

De YUP cabins heb je in 3 formaten. Je hebt de standaard eenpersoons en tweepersoons en de cabin plus. De plus is uiteraard iets groter (16m²) dan de standaard kamers ( 12m²) waardoor je net iets meer ruimte hebt. Verder bevat elke kamer:

 • Design waar je echt blij van wordt
 • ‘Cocoon’ bed van hoge kwaliteit
 • Airconditioning
 • Multifunctioneel scherm
 • Gratis WI-FI
 • Regendouche, toilet en haardroger
 • Grote spiegel
 • Yuppie zeep

Ontbijt is niet inbegrepen in de prijs, maar kan je wel bij boeken tegen betaling.

YUP hotel YUP hotel

Voor meer informatie of een boeking, bezoek zeker hun website!

Liefs Femke ♥

Alle foto’s in dit artikel zijn van hun eigen website en deze.

2 Comments

 • Christophe 3 juni 2017 at 16:55

  Different, mooi en Limburgse keten! Veel plezier 😉

  Reply
  • Femcetera 6 juni 2017 at 10:59

   Inderdaad 🙂 Bedankt!

   Reply

Leave a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt.