videograaf

DE VIDEOGRAAF

Een trouwdag regelen, er komt heel wat bij kijken. Mijn vriend en ik hebben al heel wat geregeld, maar het stopt natuurlijk niet. Onlangs regelden we onze videograaf. Wie dit is en waarom we een videograaf kozen, lees je hier.

De videograaf

Waarom?

Jullie weten misschien dat we ook een professionele fotograaf hebben voor onze trouwdag, maar deze is niet de hele dag aanwezig. De fotograaf is namelijk het neef van mijn vriend. Wij willen dat hij evenzeer van onze dag geniet en willen hem tijdens het feest dan ook niet opzadelen met foto’s maken. We zullen dus foto’s hebben van het wettelijk en kerkelijk huwelijk en een shoot achteraf. That’s it. Aangezien dit niet onze volledige trouwdag weergeeft, ben ik op zoek gegaan naar wat extra’s en zo kwam ik al snel uit bij een videograaf. Vermits ik zelf mijn weekenden film en op YouTube zet, leek het me leuk om ook een video te hebben van onze trouwdag. Het is een van de mooiste dagen uit je leven en dat wil ik graag op beeld hebben ( en op YouTube). Beelden zeggen toch net iets meer dan foto’s vind ik. Vandaar de keuze.

Wie?

Wij kozen voor Noafilm, een videograaf uit het mooie Limburg. Zijn prijs viel mee en we krijgen ook iets heel mooi in de plaats. De videograaf zal aanwezig zijn vanaf mijn make-up tot 30 minuten à 1 uur na de openingsdans. Achteraf krijgen we een trailer van ongeveer 5 minuutjes en een film van ongeveer 25 minuten. Dat is zeer mooi! Bovendien zijn tijdens het wettelijk en kerkelijk huwelijk meerdere camera’s aanwezig, waardoor je hele leuke afwisselende beelden krijgt. Deze beelden krijg je ook nog apart mee op een USB stick in HD kwaliteit en op dvd. ( 4K is ook mogelijk mits extra toeslag).

Onze videograaf blijft na de openingsdans nog ietsjes langer om de beste wensen en felicitaties van onze gasten op beeld vast te leggen. Dit is een optie die je er extra bij kunt nemen.  Het lijkt ons super leuk om achteraf te bekijken en op die manier hebben we ook geen gastenboek nodig.

Voorbeelden van trailers kunnen jullie hier terug vinden. Ik was in ieder geval meteen enthousiast bij het zien van deze video’s en ben ook enorm onder de indruk van zijn bewerktechnieken. Ik heb ook al een video gezien van 25 minuten en ook deze was prachtig. Het koppel mag zelf de muziek kiezen voor op de filmpjes en dat maakt de filmpjes toch wel extra persoonlijk.

Eerste indruk

Onlangs gingen we een eerste keer bij onze videograaf langs. Dat vinden zowel mijn vriend als ik enorm belangrijk aangezien het moet klikken met die persoon. De videograaf zal zo’n 16uur aanwezig zijn die dag, dus je moet er een goede verstandhouding mee hebben vind ik. Onze eerste afspraak verliep heel vlot. Robin heeft zeer veel uitleg gegeven waardoor we een goed beeld hadden van zijn manier van werken. We hebben ook enkele filmpjes mogen bekijken en dat zag er allemaal prima uit. Onze videograaf weet dat ik vlog en heeft ook daar leuke ideeën voor. Wat dat precies is, ga ik natuurlijk nog niet vertellen, maar het klinkt in ieder geval super! Ik kijk er enorm hard naar uit en ben ook benieuwd naar het uiteindelijke resultaat.

Zouden jullie een videograaf willen op jullie huwelijk? En zijn jullie even benieuwd naar onze huwelijksfilm?

Liefs Femke ♥

2 Comments

 • Nietzomaarsaar 26 april 2017 at 20:57

  Bij ons deden vrienden dat. Wel leuk als aandenken!

  Reply
  • Femcetera 27 april 2017 at 09:45

   Fijn om te horen dat het leuk is al aandenken. Met die reden hebben we het ook genomen 🙂

   Reply

Leave a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.