Spa at home

SPA AT HOME X JUTTU

Kan jij ook zo genieten van me-time, maar vind je moeilijk tijd om naar de spa te gaan? Dan heb ik de oplossing! #SayYesToChange en tover jouw badkamer om tot een echte spa met de producten en accessoires van Juttu.

Spa at home x Juttu

Het bad

Spa at home

Ladder van HK Living – € 99.95 // Tafeltje – krukje van HK Living – € 59.95 // Kaars Me & Mats – € 19.95

Maak het gezellig in je badkamer door op enkele plekken een of meerdere kaarsjes neer te zetten. Je hebt meteen een warme en relaxerende sfeer. Laat je bad vervolgens vol lopen en hang een eucalyptus takje aan de kraan. Hierdoor creëer je je eigen privé stoombad, za-lig! Gooi tot slot nog jouw favoriete bruisbal of olie in het bad en je bent in no time volledig zen.

Huidverzorging

Spa at home

Handzeep Moments of Light – € 15.95 // scrub Cîme – € 19.95 // Deodorant Madara – € 12.50

Spa at home

Hamamdoeken Bon Bini – € 44.95

Meestal is het snel douchen, haren wassen en hup uit de douche, want de volgende taak staat al te wachten. #SayYesToChange en plan me-time in tijdens je weekend. Neem allereest alle tijd voor deze huidverzorging, alleen dan kan je puur genieten. In de douche of bad kan je een heel spa ritueel creëren: scrubben, reinigen, masseren en hydrateren. Verwen jezelf maar eens goed, je huid zal je dankbaar zijn. Eindigen kan je met een hamamdoek, een zijdezachte en handgeweven handdoek.

Entertainment

Spa at home

Boek ‘Zo zondag’ van Mo’Media – € 24.95

Vele kruipen in bad met een goede serie of film, maar wat dacht je van een ontspannen boek. Ook relaxerend! ‘Zo zondag’ is misschien wel het ideale boek aangezien deze je tips en inspiratie geeft om je zondag zorgeloos en relaxerend door te brengen. Het boek brengt verschillende mogelijkheden aan bod zoals koken, roadtrips in eigen land of interieurinspiraties en dit voor zonnige, regenachtige, actieve, maar ook luie zondagen. Waar wacht je nog op? Laat de inspiratie maar komen!

Juttu, Meir 19, Antwerpen – www.juttu.be

Lassen jullie soms me-time in? Wat doen jullie zoal om te ontspannen?

Liefs Femke ♥

1 Comment

  • Saar 7 april 2017 at 10:49

    Daar geniet ik altijd van!

    Reply

Leave a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.