interieurtrends

INTERIEURTRENDS

Een nieuw jaar, dus ook nieuwe interieurtrends. Houd koper/rose golden anno 2017 nog altijd stand of is er een nieuwe hippe kleur? Heerst de industriële look nog steeds of wordt het toch tijd voor een nieuwe stijl? Je leest het hier!

Interieurtrends

Goud

Het koper/ rose golden houdt dit jaar geen stand en wordt dus ingeruild voor een nieuwe prachtige trendy kleur, nl. goud! Een regel is wel: less is more! Ga dus niet overdrijven met gouden interieuraccessoires, maar houd het simpel. Ga voor subtiele goudtinten, gecombineerd met andere kleuren voor het mooiste resultaat. Je kan natuurlijk ook goudtinten combineren met andere materialen. Hout of marmer is hier bijvoorbeeld enorm geschikt voor.

interieurtrends

Deze prachtige goud – marmeren salontafel is hier te koop!

Duurzaamheid

Weg met goedkope en namaakaccessoires. Investeer in duurzame materialen zoals gerecycleerd hout, marmer en kurk. Hoe echter, hoe beter!

Industrieel

In 2017 zien we zeker en vast de comeback van de industriële look. Hierbij denk ik aan ruwe, onafgewerkte of ongepolijste materialen, neutrale tinten en het gebruik van houten of metalen oppervlaktes.

Deze prachtige items kan je hier en hier verkrijgen in verschillende formaten.

En uiteraard de prachtige HAY stoelen met houten poten mogen niet ontbreken in dit lijstje. Een grote favoriet die ik ook zeker in ons eigen huis wil.

Mijn mening

Ik was/ ben mega grote fan van het rose golden. De gouden trend ga ik dus even aan me laten voorbij gaan. Wel ben ik blij met de comeback van de industriële look en het gebruik van duurzame materialen. Dit is precies hoe wij ons huis gaan bouwen en inrichten. We gebruiken beton voor de industriële look en werken ons huis verder af met neutrale tinten en hout voor de duurzaamheid. Een zeer mooie combinatie lijkt ons.

Wat vinden jullie van deze trends?

Liefs Femke ♥

 

No Comments

Leave a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.