Trouwthema

ONS TROUWTHEMA

In de Q & A trouwspecial kwam de vraag voorbij of wij al een trouwthema hadden. Ik antwoorde er kort maar krachtig JA en beloofde jullie nog een apart artikel hierover. Vandaag maken we ons trouwthema bekend! Benieuwd?

Trouwthema

Een thema kiezen vond ik niet zo gemakkelijk. Ik wou graag een thema dat bij onze persoonlijkheid past en waar we beide achter stonden! Al snel waren we het eens over het thema reizen. Helaas was dat voor mij niet genoeg. Ik had weinig inspiratie en begon te zoeken op Pinterest. Het was vrij snel duidelijk dat ik de vintage reisthema’s leuk vond en zo ontstond dus ons 2de thema. Daarnaast hebben we nog een kleur gekozen voor onze bruiloft. Deze is er gekomen na het vastleggen van ons vervoer.  Hieronder deel ik graag meer informatie en beeldmateriaal over onze thema’s en kleur.

Reizen

Het thema reizen beschrijft Pieterjan en ik het best. Als we konden, doorkruisten we de hele wereld met het vliegtuig. We houden er beide enorm van en worden er ook intens gelukkig van. Dit thema stond dus vrij snel vast. Ik zocht op Pinterest wat ideeën en kwam tot bovenstaande beelden. Wij zullen o.a. veel gaan werken met wereldkaarten in onze decoratie.

Vintage

Toen ik mijn Pinterest account doorbladerde, zag ik binnen het reisthema een ander thema duidelijk aanwezig: vintage! Hierbij denken we aan oude reiskoffers, een oude wereldbol, gouden versleten fotolijsten enzovoort. Ook zouden we graag werken met houten paletten. Dat lijkt ons super mooi en enorm gezellig!

Blauw

Qua kleuren wisten we nog niet echt wat we wouden. Wel wisten we dat het geen schreeuwerige kleuren zoals rood, oranje of paars mochten zijn. Dat was absoluut verboden naar onze mening. Toen we voor ons reisthema op zoek gingen naar een oud Volkswagen busje als trouwvervoer, botsten we op een mooi blauw busje. Dit was het! Een super mooi busje, met een super mooie kleur. Heel speciaal. Blauw werd zo dus onze kleur en daar zijn we beide heel blij mee. De kleur zal wel niet overheersen. Ik denk eerder aan kleine blauwe details.

Wat vinden jullie van onze thema’s?

Ik ga natuurlijk nog niet teveel details met jullie delen, aangezien ik sommige dingen toch nog als verrassing wil houden. Achteraf krijgen jullie natuurlijk vele foto’s te zien en vertel ik jullie graag meer. Als jullie nog tips of ideeën hebben, mogen jullie deze altijd achter laten in de reactie. We zullen je dankbaar zijn.

Jullie kunnen de andere artikels van onze voorbereidingen hier terugvinden. Vergeet ook zeker niet deel te nemen aan de winactie!

Liefs Femke ♥

5 Comments

 • Romina 7 maart 2017 at 11:46

  Oooh echt een superleuk thema! Ofja thema’s 😀 Da gaat er inderdaad echt supergezellig uitzien! En die kleur is idd ook echt keimooi! Zo tof ook dat jullie zo’n busje nemen als vervoer! Echt origineel ook vind ik! ^^

  Reply
  • Femcetera 7 maart 2017 at 11:53

   Hihi dankje Romina! Ik vond het vooral leuk dat het thema’s zijn waar wij ook volledig achter staan en wat met onze persoonlijkheid te maken hebben en dat is wel gelukt denk ik 😉 Ik hoop dat het er in het echt super mooi gaat uitzien en gezellig gaat zijn :p

   Reply
 • Saar 7 maart 2017 at 16:45

  Oh dat is leuk en ook je vervoer! tof tof

  Reply
 • Griet 14 maart 2017 at 18:13

  Heel leuke thema’s! Vind ik best origineel, want meestal zie je een traditioneel trouwfeest. Ben benieuwd naar het uiteindelijke resultaat 🙂

  Reply
  • Femcetera 15 maart 2017 at 09:27

   Dankje Griet! Wij zijn ook benieuwd naar het uiteindelijke resultaat hihi 🙂

   Reply

Leave a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.