magic retouch

L’ oreal Magic Retouch + winactie

Leuk dat je weer kijkt naar een nieuwe video. In deze test ik de L’oreal magic retouch uit. Ik geef je mijn eerste indruk en vertel wat ik ervan vind. Daarnaast heb ik – zoals beloofd- ook een gloednieuwe winactie voor jullie. Neem dus zeker een kijkje en waag je kans! Heel veel succes! 

L’ oreal Magic Retouch

Klik hier als je de video niet kan zien en hier om je gratis te abonneren op mijn Youtube kanaal! 

Voorwaarden deelname winactie

 • Volg me op Instagram
 • Abonneer je op mijn Youtube kanaal
 • Laat een reactie achter en vergeet je e-mail adres ook niet te vermelden

Deelnemen kan wanneer je in België of Nederland woont.

De winactie loopt nog tot 26 maart 2017.

Heel veel succes!

Liefs Femke ♥

3 Comments

 • Jana 28 februari 2017 at 14:03

  Fijne eerste indruk! Aangezien ik mijn haar (nog) niet verf, heb ik gelukkig nog geen last van uitgroei 🙂 Desondanks lijkt het me wel een fijne oplossing.
  Ook neem ik graag deel aan de leuke winactie! Heb alle stapjes voltooid 🙂 x

  Reply
  • Femcetera 28 februari 2017 at 14:37

   Dankje Jana! Heel veel succes voor de winactie 🙂 x

   Reply
 • Wendy 3 maart 2017 at 01:08

  Ik had de l’oréal magic retouch al zien staan in de winkels, maar nog nooit aangekocht. Ik heb nochtans ook vaak uitgroei waar ik te kampen heb :), maar ik had toch mijn twijfels of dit werkte. Dus, fijn om nu uw review te horen. Misschien moet ik het toch ook eens aanschaffen :-).

  En wauw! Wat is dit weeral een top-winactie! Ook fijn is dat je niet zomaar de producten toont, maar ook een klein beetje info geeft. 🙂 Altijd interessant!

  Ik volg op instagram, facebook, youtube

  En nu: *fingers crossed*

  Reply

Leave a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.