Wonderbar

WONDERBAR// HOTSPOT

 

Een hele tijd geleden las ik op de blog van beautyloves dat ze in Genk naar de Wonderbar was geweest. Ik zag cocktails op haar foto en was meteen verkocht. Deze bar moest en zou ik ook uittesten. Zo gezegd zo gedaan. Lees hier wat ik ervan vond.

Wonderbar Genk

Laten we beginnen langs buiten. De wonderbar in Genk valt niet echt op. Er hangt geen groot reclamebord op en er staat ook niets buiten. Op hun raam staat in witte letters ‘Wonderbar’ en eerlijk gezegd was me dat niet meteen opgevallen doordat de zon er toen op scheen. De buitenkant is smal, maar alsnog zeer mooi. Ik hou wel van dat strakke zwarte frame.

Alice in wonderland

Eenmaal binnen voel je je in een magische wereld. Het is als een mooi sprookje in Disneyland en ik denk ook dat dit een beetje hun inspiratie was. Vooral het sprookje ‘Alice in Wonderland’ herken ik in hun decoratie. Ik zie vele kaarten, de kleuren zwart en rood, wekkers, kopjes enzovoort. Heel erg leuk!

Wonderbar

Je kan er terecht voor verschillende soorten dranken: cocktails, gin, wijn, bubbels en andere alcoholische dranken. Als echte cocktailfans, gingen we beide voor een cocktailtje. Ik ging voor de lazy red cheeks, een heerlijke zoete cocktail. Mijn vriend ging voor een sterkere cocktail. Helaas hebben we maar van 1 drankje kunnen genieten, omdat we ergens anders werden verwacht. Als dat niet het geval zou zijn, hadden we meerdere cocktails kunnen uittesten. Spijtig! We zullen de Wonderbar nogmaals moeten bezoeken. *En dat vinden we heel erg 🙂 *

Zelf hun onderzetters matchen met het thema. Zo mooi!

Wij namen ook een porti salami. Mmm, mama mia! Deze was echt super lekker!

De prijzen van de Wonderbar vallen ook zeer goed mee. Voor mijn Lazy Red Cheeks betaalde ik €8,5, mijn vriend betaalde €9. Voor de portie salami betaalden we €3,5. De prijzen zijn dus vrij standaard voor cocktails en dat maakt het enorm leuk!

Conclusie

Wonderbar in Genk is dus een absolute topper wanneer je fan bent van cocktails en gins. De dranken zien er stuk voor stuk goed uit en smaken ook nog eens zeer goed. De bediening is top en hun snacks zijn overheerlijk. Het interieur is magisch en alles is tot in de puntjes afgewerkt. Top! Wonderbar ziet ons zeker nog eens terug!

Liefs Femke ♥

De wonderbar is gelegen op de Winterslagstraat 41 bus 1 in Genk.
Maandag en dinsdag zijn ze gesloten. De rest van de dagen zijn ze open van 16u tot 0u30.
Let op! De Wonderbar in Genk heeft een dresscode. Petten en trainingspakken zijn niet toegestaan. Dit is niet discriminerend bedoeld.

 

2 Comments

 • Nele | Pizzapartyfridaynight 6 februari 2017 at 19:38

  Oké, check! Femke… daar moeten we ook eens heen 😉 de vriendjes mogen ook mee 😀 x

  Reply
  • Femcetera 7 februari 2017 at 14:50

   Vind ik een kei goed idee Nele! 🙂 We spreken snel af!

   Reply

Leave a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.