cafe beaute

CAFE BEAUTE // HOTSPOT

Een plek waar je verschillende schoonheidsbehandelingen kunt laten uitvoeren en terwijl kan genieten van een lekker kopje koffie of iets fris? Het bestaan en wel zeer dicht bij mij in de buurt. Ik heb het over Café Beauté in Hasselt. Vandaag vertel ik jullie er meer over.

Cafe Beaute

Café Beauté is gelegen in Hasselt en kan je dus zien als een bistro en schoonheidssalon in één. Hun aanbod is enorm ruim waardoor je voor vele behandelingen bij hen terecht kan. Zo hebben ze een browbar en een lashcorner en kan je er verder terecht voor je make-up, je nagels, gezichtsbehandelingen, hair styling en zelf het bleachen van je tanden. Ook hebben ze speciale aanbiedingen voor vrijgezellenfeestjes en trouwdagen. ( Waarin ik enorm geïnteresseerd in ben). In hun bistro kan je terecht voor warme dranken, frisdranken, wijn, gezonde juices, een ontbijtje of een kleine snack. Super handig!

Bij Café Beauté kan je ook leuke make-up en verzorgingsproducten scoren. Ze hebben merken zoals BellaPierre, Beautyblender, Anastasia, Morphe, Blush Brushes enzovoort. Een ruime keuze waar je altijd wel iets vindt. Ik ben grote fan omdat het vooral merken zijn die je moeilijker kunt krijgen in België.

Café Beauté heeft een heel team achter zich, maar het is natuurlijk allemaal begonnen met Caroline en Sabine, de 2 business managers van de zaak. Toen ik daar was, waren er 3 meiden aan het werk. Kim was op dat moment iemand aan het opmaken, een van haar specialiteiten naast o.a. hairstyling. *En het zag er prachtig uit.* Daarnaast had je Amaury nog. Ik heb haar enkele keren zien passeren, maar zij was vrijwel constant bezig in een kamertje achteraan de zaak. Jammer, want ik had haar graag gehad voor mijn wenkbrauwen vermits dat een van haar specialiteiten is. Tot slot was er nog een meisje. Haar naam weet ik niet en is ook niet terug te vinden op de site. Zij deed mijn wenkbrauwen. Hoe dat verliep lees je hieronder verder.

Browbar

Ik had nooit eerder mijn wenkbrauwen laten doen omdat ik bang was dat ze er niet zouden uitzien achteraf. Mijn mama had het wel eens vaker laten doen en ik weet nog dat ze af en toe al klagend thuis kwam doordat haar wenkbrauwen te dun waren gedaan. Dat wou ik echt niet! Vandaar het lange wachten. Ik moest iemand vinden die hierin gespecialiseerd was. Toen ik eenmaal van Café Beauté hoorde en hun site doorzocht, wist ik het zeker. Zij zijn het! Zij kunnen mijn wenkbrauwen perfect doen zoals ik het wil. Ik maakte een afspraak en ging uiteindelijk toch met een klein hartje naar daar. Zou het pijn doen? Zal ik het mooi vinden? Allerlei gedachten gingen door mijn hoofd.

Ik mocht in de stoel gaan liggen en weet nog dat ik het super spannend vond. Er was geen weg meer terug. Het zou gebeuren. Na enkele seconden had ik al door dat het helemaal geen pijn deed en dat ik voor niks zo zenuwachtig was. De rest van de behandeling heb ik dan ook op mijn gemak kunnen liggen en was het enkel afwachten tot het resultaat. Het meisje dat mijn wenkbrauwen deed heeft eerst overtollige haartjes verwijdert met hars. Daarna heeft ze mijn wenkbrauwen een mooie vorm gegeven met haar pincet.

Mijn ervaring

Ik was super tevreden met het resultaat! Mijn wenkbrauwen zien er nog steeds natuurlijk uit, alleen hebben ze nu ook een mooie vorm. Verder ben ik erachter gekomen dat ik mijn wenkbrauwen niet hoef bij te tekenen. Ze zijn al vol van zichzelf, dus deze stap sla ik lekker over in mijn make-up routine. Het meisje wat mijn wenkbrauwen heeft gedaan was super vriendelijk en heel lief en de behandeling op zich deed dus niet pijn!

Zoals ik al eerder zei ben ik enorm geïnteresseerd in hun aanbod voor trouwdagen. Ze hebben namelijk een formule van €400 waarbij ze de bruid en 2 andere personen opmaken en hun kapsel doen. Ook het bijwerken van de make-up door de dag behoort tot hun verantwoordelijkheid en dat vind ik wel prettig. De kerkdienst zal wellicht emotioneel worden en dan is het wel fijn als je make-up kan bijgewerkt worden zodat je alsnog stralend op de foto’s staat.

Café Beauté is dus een echte aanrader en is ook zeer betaalbaar! Ik betaalde €20 voor een drankje, het vormen van mijn wenkbrauwen en het epileren.

Café Beauté is gelegen op de Maastrichterstraat 93 in Hasselt. Klik hier voor hun website.

4 Comments

 • Caroline Rigo 16 januari 2017 at 17:14

  Mooie blog en dank je voor de leuke review!

  Reply
  • Femcetera 16 januari 2017 at 17:17

   Dankje! Is met plezier geschreven. Ik ben er enorm tevreden over.

   Reply
 • Beauty Treasures 17 januari 2017 at 18:24

  Fijn om te horen dat jij wel een goede ervaring hebt. De mijne is minder lovend en ik ga Café Beauté persoonlijk ook niet aanbevelen. Hoe leuk en tof het concept ook is. Ik blijf met een mooi restletsel zitten aan de zijkant van mijn oog nu zo’n vijf weken na hun behandeling. Een sorry was gepast geweest en dan was de kous voor mij ook af geweest…

  Reply
  • Femcetera 18 januari 2017 at 09:55

   Heb net je blogpost gelezen waarin je vertelt over je ervaring met Café Beauté. Dat is inderdaad wel minder! 🙁 Een sorry was inderdaad gepast geweest. Ik snap dat jouw ervaring met Café Beauté negatief is daardoor en dat je het niemand zal aanraden.
   Ik heb enkel hun browbar uitgetest en heb het resultaat gezien van de make-up. Mijn wenkbrauwen zager er goed uit en de make-up die ze hadden aangebracht bij een andere vrouw zag er ook prachtig uit. Natuurlijk zijn dat ook hun specialiteiten. Ik zou er zelf niet zo snel een gezichtsbehandeling laten doen of mijn tanden laten bleachen, omdat dit geen specialiteiten zijn van hun team ( wat ik lees op de website).

   Reply

Leave a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.