sofa company

VLOG SOFA COMPANY & BEAUTYDAYS OONA

Vorige week donderdag mocht ik aanwezig zijn bij 2 persevents. Ik ging eerst naar Sofa Company, een sofa winkel. Vervolgens ging ik de laatste nieuwe collecties ontdekken op de beautydays van Oona. Benieuwd wat er binnenkort in de winkels zal liggen en welke mooie zetels Sofa Company in zijn assortiment heeft? Kijk dan zeker verder!

Vlog Sofa Company & Beautydays Oona

Sofa Company

Sofa Company is opgericht door de 2 Deense designers Cathrine en Christian Rudolph. Hun concept: mooie, kwalitatieve meubels tegen een betaalbare prijs. Deze betaalbare prijs kunnen ze mogelijk maken door geen tussenpersoon te gebruiken. Hun verkoop loopt dus online en in 3 showrooms ( Antwerpen, Arnhem en Amsterdam). Super leuk!

Sofa Company heeft een ruime keuze aan zetels en elke zetel kan je customizen tegen een extra prijsje. Zo kan je de stof kiezen, maar ook de kleur en zelf de pootjes onder de stoel. Heel erg fijn, want zo creëer je natuurlijk een uniek stuk tegen betaalbare prijs.

Ik ben naar de opening geweest van Sofa Company in Antwerpen. Een super mooie overzichtelijke showroom waar vele modellen uitgestald staan om te testen. De zetels kan je vrijwel allemaal klasseren onder het thema ‘Scandinavisch wonen’. Je moet dus wel van deze stijl houden, anders zal je er vrij weinig vinden. Ik ben mega fan. Ik zou niet kunnen kiezen tussen de vele mooie modellen. Wel weet ik dat ik de roze kleur zou willen voor mijn stoel in mijn bureau en een mooie hoekzetel zou willen voor in onze living.

De roze zetel die je hierboven op de foto kan zien, kost ongeveer €679. Een hoekzetel kan je al hebben vanaf €879. De prijzen vallen dus echt mee! Zeker eens een kijkje gaan nemen als je van deze stijl houdt!

De showroom in Antwerpen ligt op de Oude Leeuwenrui 7.

Beautydays Oona

Daarna ging ik dus naar de beautydays bij Oona, ook in Antwerpen. Hier heb ik allerlei mooie, nieuwe collecties gezien voor 2017! We maakten kennis met de nieuwste Jimmy Choo parfums en ook het parfum Intimacy Noir. Beide enorm lekker van geur! Verder brengt Kruidvat ook een nieuwe lijn uit: ‘Moments of me’. Deze bevat 3 verschillende geuren: lavendel, zoete sinaasappel en eucalyptus. Deze collectie bevat allerlei badproducten. Heerlijk wanneer je me-time hebt!

Daarnaast leerde ik ook de nieuwe collecties van BE Creative, Yves Rocher en Only You kennen. Ook stuk voor stuk prachtige make-upproducten. BE Creative had vooral enorm mooie highlighters. Yves Rocher had dan weer mooie lipsticks en mooie potloodjes voor de ogen. Only you brengt in 2017 leuke nagellakjes uit met een geurtje.

Tot slot was ook Veet aanwezig. Zij stelde hun laatste nieuwe product voor: ‘Sensitive precision beauty styler’. Deze kan je nu al in de winkels terugvinden en wij kregen hem ook mee in de goodiebag. Dit is eigenlijk een apparaatje met verschillende opzetstukjes. Je kan deze gebruiken voor je bikinilijn of je wenkbrauwen. Aan jou de keuze. Het verwijderen van de haartjes gaat heel gemakkelijk en ook volledig pijnloos. Heel fijn!

Ik wil zowel Sofa Company, Global Image en Oona bedanken voor de uitnodiging. Ik vond het een hele fijne avond en was blij dat ik kennis heb mogen maken met de nieuwste producten.

Liefs Femke ♥

No Comments

Leave a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.