PINSPIRATION|ONZE FAVORIETE BOUW- & INTERIEURSTIJL

PicMonkey Collage

In mijn tweede weekvlog konden jullie al zien dat mijn vriend en ik op zoek zijn naar bouwgrond. Wij weten beide enorm goed wat we willen en welke stijl we wensen voor onze toekomstige woning. Benieuwd naar onze stijl? Je ontdekt het hier! 

Wij hebben geluk dat we beiden dezelfde stijl leuk vinden, nl. modern. Op die manier zijn we snel akkoord met elkaars ideeën en dat maakt het toch wel net iets gemakkelijker. De stijl die  wij mooi vinden is een combinatie van verschillende materialen. Zo willen wij ons huis graag in beton en zijn verdere afwerkingen in hout, stenen enzovoort. Wel vinden we het beide belangrijk dat de stijl zich zowel aan de buiten- als binnenkant vertoont, 1 grote lijn dus. Ik heb deze inspiratiefoto’s opgesplitst in de bouwstijl en interieurstijl. Beginnen doen we met de bouwstijl.

BOUWSTIJL

bouwstijl 1

Hier zie je goed de combinatie van beton en hout. Prachtig! Ook het grote glazen raam aan de achterkant vinden wij enorm mooi en willen we beiden erg graag.

bouwstijl 2

Opnieuw de combinatie beton en hout. Beton is een vrij koele kleur, vandaar dat we het graag met hout willen combineren om toch wat warmte in ons huis te brengen. De mooie, lange glaspartij langs deze deur spreekt ons ook enorm aan. Op die manier creëer je een open huis, iets waar wij dol op zijn!

bouwstijl 3

In deze foto zie je verschillende niveaus en aparte blokken. Ook daar zijn we grote fan van. Het is eens wat anders, niet standaard en dat vinden wij leuk. Die niveauverschillen en blokken zorgen ook voor afwisseling in je bouw, waardoor het geen saaie witte standaard kubusblok wordt. Hell yeah!  We love it! 

bouwstijl 4

Ook hier zie je weer een grote glaspartij aan de achterkant van de woning. Prachtig! Op die manier heb je een breed uitzicht op de tuin, zalig!

bouwstijl 5

BouwstijlEn ook hier zien jullie weer de mooie combinatie van het koele beton met het warme hout. Verder komen ook hier de aparte blokken weer terug wat zorgt voor reliëf in je woning. Prachtig. De kleurencombinatie van de laatste foto vinden we beiden trouwens ook erg mooi. Zwart, wit, betongrijs en de warme houtskleur, love it!

INTERIEURSTIJL

interieurstijl

In het begin van dit artikel zei ik al dat we onze stijl willen doortrekken zowel aan de binnen- als buitenkant. In deze foto zie je dit goed. Ook hier zien we weer mooie betonkleur, afgewisseld met hout.

interieurstijl 5

En ook deze foto is prachtig! Hier zien we een houten plafond. Daar zijn we zelf niet zo fan van, maar de kleurencombinatie spreekt ons dan wel weer aan. Ook de betonvloer die jullie hier zien vinden wij mooi. Wel willen wij deze liefst in zwart.

Ooh en daar ben ik vooral fan van. Een plant/ boom in je huis zodat je een beetje groen naar binnen brengt. Prachtig! Het liefst zou ik een mooie palmboom willen.

interieurstijl 3

Ook hier zien we de vele trappen, wat slaat op niveau verschillen. Wij willen het liefst iets minder fel, maar we zijn er beiden wel fan van. Zowel binnen als buiten dus.

interieurstijl 2

interieurstijl 1

Oh zo mooi! Ik ben echt helemaal verliefd op deze stijl en ben blij dat mijn vriend deze mening deelt. Wij hebben verder nog 1 leuke inspiratie gevonden voor de tuin. Ook deze willen we jullie graag laten zien.

tuin

Oh oh oh! ♥ Zo mooi. Zo gezellig. Hier zou ik uren in zitten/ liggen in de zomer! Echt een knus hoekje.

Wat vinden jullie van onze stijl? Hebben jullie een andere voorkeur? Zo ja, welke? 

Bron: Pinterest

Je kan me ook volgen via Pinterest!

6 Comments

 • beautifulday4makeup 30 juni 2016 at 12:25

  Ik hou wel van deze stijl, maar dat zou jammer genoeg niet bij ons passen. Ik ben niet zo minimalistisch aangelegd heb ik al gemerkt 🙂

  Reply
  • Sparklesofmakeup 30 juni 2016 at 19:40

   Ja dat wordt ook nog wel een uitdaging voor mij 😉 Maar ik vind het ook enorm mooi die stijl

   Reply
 • Mariska 30 juni 2016 at 18:56

  Ik houd hier van! Strak, minimalistisch en toch met sfeer.

  Reply
  • Sparklesofmakeup 30 juni 2016 at 19:39

   Inderdaad! Dat vinden wij ook :p

   Reply
 • Nele | pizzapartyfridaynight 16 juli 2016 at 16:31

  Het is echt allemaal prachtig!! Ik vind de combinatie hout en beton ook heel mooi, maar mijn vriend houdt er niet zo van.. Tja ? En eerst wilden we een witte crepie (of hoe schrijf je dat?) maar daar zijn we vanaf gestapt omdat het snel vuil wordt ? Wss gaan we voor een donkergrijze buitenkant, geen crepie, maar een coating over de beton ? Er komt heel wat bij kijken he!

  Reply
  • Sparklesofmakeup 16 juli 2016 at 19:43

   Ja witte crepie wouden wij eerst ook niet omdat het snel vuil wordt ja, maar een vrouw wat bij Concrete House werkt heeft ons verteld dat er ook siliconen crepie bestaat. Die zou niet zo snel vies worden. Daar wouden wij misschien voor gaan kijken. Maar we hebben de bouwgrond pas, dus wij staan nog in de beginfase. We zitten nog niet zo ver als jullie 🙂

   Reply

Leave a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.