Droombestemmingen

3 X DROOMBESTEMMINGEN

Droom jij ook van de mooiste plekken op aarde? En heb jij net als mij een lijstje met allemaal droombestemmingen? Goed, want vandaag deel ik mijn top 3 droombestemmingen en ben ik erg nieuwsgierig naar de jouwe! Benieuwd? Klik dan zeker verder

1. CURAÇAO

droombestemming

Bron foto

Een van de grootste redenen waarom ik naar Curaçao wil gaan zijn de hagelwitte stranden en het mooie blauwe zeewater. Tot nu toe heb ik dit nog nooit eerder gezien, maar ik zou het dus wel heel graag willen. Lekker chillen op het strand, zonnen, zwemmen in de zee, een boek lezen, cocktailtje drinken enzovoort. Zalig!

droombestemming

Bron foto

Verder ben ik ook heel erg benieuwd naar Oranjestad. Niet alleen naar de winkels hoor. Hoewel ik ook wel benieuwd ben naar de merken die ze daar verkopen. Ik ben vooral benieuwd eigenlijk naar de architectuur. Kijk eens naar die mooie gekleurde huisjes op de foto. Dat is volgens mij geweldig om in levende lijven te zien. Ik denk dat ik er instant happy van word!

Verder ben ik ook wel benieuwd naar hun keuken. Ik weet niet zo goed waar ik me aan kan verwachten. Iets in me zegt  dat ik er veel vis kan verwachten. Klinkt goed!

Tot slot ben ik ook enorm benieuwd naar de lokale bevolking. Ik zie altijd al een heel duidelijk verschil tussen Belgen en Nederlanders en volgens mij gaat dat verschil ook daar heel duidelijk zijn. Fijn, want ik vind Nederlanders over het algemeen wel altijd super vriendelijk en vrolijk.

2. NEW YORK

Droombestemming

Bron foto

New York staat al enkele jaren op mijn lijstje. Fantastische stad met enorm veel aanbod als je het mij vraagt! Volgens mij ga ik er alleen al enkele dagen zoet zijn met shoppen! Al die mooie beautymerken kopen die wij niet hier hebben! Oh heaven!

Droombestemming

Bron foto

Verder wil ik natuurlijk ook alle bekende bezienswaardigheden zien. Ook deze zijn stuk voor stuk erg indrukwekkend volgens mij. Ik denk hierbij aan het Vrijheidsbeeld, Times Square, Central Park, Rockefeller Center, Empire State building, Grand Central, Broadway en ga zo nog maar even door. Want New York heeft je op dat gebied echt veel te bieden hoor!

New York, en eigenlijk heel Amerika, staat bekend om het fast food continent en ook daar wil ik eens van proeven. Wendy’s, Five Guy’s, Taco Bell, In-N-Out,… Het is misschien niet het meest gezonde, dat weet ik. Maar wanneer je dan toch in Amerika bent, vind ik dat je ze ook moet proeven. Het is ook maar voor een weekje he.

Tot slot ben ik ook erg benieuwd naar de lokale bevolking. Ik weet niet echt aan wat ik me kan verwachten, dus laat ik me graag verrassen bij deze.

3. DUBAI

droombestemming

Bron foto

Dubai is ook zo eentje wat al vrij vroeg op mijn lijstje stond. Alleen al om die mooie palmboom vorm. Ik zou graag willen weten of je dat ook echt zo ervaart en ziet wanneer je in Dubai bent. Dat lijkt me fantastisch!

Droombestemming

Bron foto

Vermits in het Bucketlist boek als opdracht staat ‘het hoogste gebouw ter wereld bezoeken’, moet ik naar Dubai. Want moest je het nog niet weten, de Burj Khalifa is met zijn 828m hoogte het hoogste gebouw ter wereld. Enorm indrukwekkend als je daar voor staat denk ik! Laat staan als je op 828m kunt geraken. Wat een prachtig uitzicht moet je dan wel niet hebben!

Verder wil ik ook daar genieten van de warmte, een boek, de mooie stranden, de blauwe zeeën, een cocktailtje enzovoort. Helemaal relaxen. Zalig!

Tot slot wil ik ook in Dubai graag wat winkelen gaan. Opnieuw, omdat ze daar ongetwijfeld merken verkopen die wij hier in België/ Nederland niet hebben.

Wat zijn jullie 3 droombestemmingen? 

5 Comments

 • beautifulday4makeup 28 februari 2016 at 09:25

  New York staat al tijden op mijn wishlist. Daar wil ik ooit echt eens heen!

  Reply
 • Bibiane 28 februari 2016 at 19:02

  Bij mij staat New York en de rest van Amerika met stip op 1. Dan Australië. Wat lijkt me dat een geweldig mooi en fijn land. Kan er helemaal bij wegdromen…. En op 3 staat Scandinavië (hoewel ik helemaal niet van koude hou….)

  Reply
  • Sparklesofmakeup 29 februari 2016 at 14:27

   Ja in het laatste wat je zegt kan ik me ook helemaal terug vinden. Zo schreef ik laatst een artikel over mijn 10 citytrips die ik nog wou doen. Daar stond ijsland ook tussen, hoewel ik ook niet van de koude hou. Het lijkt me wel heel mooi om te zien natuurlijk.

   Reply
 • Mariska 28 februari 2016 at 19:50

  Ik ga het je niet vergeven als je ‘Curacoa’ niet verandert naar ‘Curacao’ 😛 (grapje, maar t is niet helemaal goed gespeld)
  Ben het wel heeeelemaal met je droombestemmingen eens!

  Reply
  • Sparklesofmakeup 29 februari 2016 at 14:26

   Oei! Goed gezien! Ga ik zeker en vast aanpassen. Fijn dat je het zegt. Waarschijnlijk overgelezen 🙂

   Reply

Leave a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.