TRAVEL| LANTERN HOTEL HOI AN

_MG_6725

Wie mij al een tijdje volgt weet dat ik begin september samen met mijn vriend in Vietnam zat. Ik heb dan ook al verschillende artikels geschreven over dit mooie land. Zo konden jullie afgelopen 2 weken vlogs zien uit het mooie Vietnam. Vandaag verschijnt het laatste artikel over Vietnam en dit keer review ik voor jullie ons tweede hotel in Hoi An. Benieuwd naar het hotel? Kijk dan snel verder!

_MG_6525

_MG_6566 _MG_6470

Laten we beginnen bij de buitenkant, want deze ziet er al prachtig uit! Zoals je uit de naam kunt afleiden hangen er veel lantaarns op in dit hotel. Heel mooi vind ik. Vooral ‘s avonds wanneer ze aan zijn geef dit een gezellige sfeer!

_MG_6526

Een van hun grootste troeven was toch wel hun zwembad. Dat hadden we in het eerste hotel niet en dat miste ik daar toch wel. Vooral wanneer het super heet was, was je blij dat je even een duikje kon nemen. Ook kon je aan het zwembad eten en drinken bestellen. Dat vond ik ook super leuk. Wij hebben dat wel niet iedere dag gedaan, maar toch 1 of 2 keer ‘s middags. Heel erg handig!

_MG_6462

Dan de kamers. Wij hebben 5 nachten in dezelfde kamer geslapen. Vergelijken kunnen we dit keer dus niet. De kamer die we hadden was in feite net groot genoeg, net zoals het bed. Wel was de matras van het bed ietsjes te hard waardoor we af en toe wel eens opstonden met lichte rugpijn.

_MG_6463

De badkamer was, ondanks deze klein was, wel in orde. Alles was proper en er waren voldoende handdoeken. Ook was er shampoo en douchegel aanwezig. Dat vond ik heel fijn. Verder was er ook een föhn en hingen er paraplu’s in geval er regen zou vallen.

_MG_6722 _MG_6723 _MG_6721 _MG_6720 _MG_6719

_MG_6558

Dan het ontbijt. Mmm, wat was dat lekker! Iedere dag kon je kiezen uit warm of koud ontbijt. Ik deed meestal een combinatie van beide. Ik startte bijna elke dag met het warme gedeelte. Dit was rijst, spek, kip, aardappelen enzovoort. Ook kon je je eigen noodle soep, pannenkoeken en eitjes laten maken.  Dan was er dus nog het koude gedeelte. Dit was vooral fruit, maar ook cake, broodjes enzovoort. Het ontbijt was dik in orde en ook de ruimte was super! Je ontbeet in feite op het dakterras waardoor je een prachtig uitzicht had.

_MG_6468

_MG_6460

Tot slot wil ik graag nog even iets kwijt over de service en klantvriendelijkheid. Ook deze was enorm goed. Het personeel was er super vriendelijk en ook heel bezorgd. Jaja, bezorgd. Er was 1 dag storm op komst en het personeel kwam ons vriendelijk vragen in het hotel te blijven, voor onze eigen veiligheid. Hiervoor gaven ze ook nog eens 10% korting wanneer we die avond in het hotel zouden eten. Super toch. Zij wouden vooral dat de klanten in eerste instantie in orde waren en dat vond ik een heel mooi gebaar.

Ook stond het personeel iedere avond aan de hotelkamer met een briefje. Daar stond dan een verhaaltje op. Heel erg grappig eigenlijk.

En ook aan uitleg kwam je niks te kort. Je moest maar vragen en je kreeg alle uitleg die je nodig  had. Fantastisch!

Zo, dit was, zoals ik al gezegd  heb, mijn laatste artikel over Vietnam. Ik hoop dat jullie genoten hebben van alle artikels en vlogs!

 

4 Comments

 • beautifulday4makeup 23 november 2015 at 13:46

  Het zwembad ziet er prachtig uit

  Reply
  • Sparklesofmakeup 23 november 2015 at 20:38

   Was het ook! Zalig om er een duikje in te nemen 🙂

   Reply
 • Jana 23 november 2015 at 20:17

  Heel mooie foto’s 🙂 Het leek me een erg toffe reis!

  Reply
  • Sparklesofmakeup 23 november 2015 at 20:39

   Dankje! Was ook een hele leuke reis. Zeker en vast een aanrader

   Reply

Leave a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.