SILK QUEEN HOTEL, HANOI, VIETNAM

Wie mijn op Instagram volgt heeft ongetwijfeld gezien dat ik begin September in het mooie Vietnam zat. Ook schreef ik reeds een artikel met tips en weetjes vooraleer je naar daar vertrekt. Hierin vertelde ik al dat Vietnam een aanrader is en vandaar dat ik voor jullie ook het hotel ga reviewen zodat jullie misschien op dezelfde plaats kunnen gaan als wij. Veel plezier!

Silk queen hotel

_MG_5477

De inkom. Een mooie grote glazen deur met een portier die altijd even vriendelijk de deur voor je open deed.

_MG_6747 _MG_6750 _MG_6749

Wanneer je binnen bent zie je als eerste een zetel met tafel staan. Hier moesten we iedere keer wachten wanneer we op excursie gingen. Dat was wel heel handig. Zo moest je niet continue recht staan. Achter de stoel en tafel bevindt zich de receptie. Hier staat altijd iemand achter die je met veel plezier helpt.

Na de receptie is er nog ruimte gemaakt voor tafels, computers, stoelen, bureau’s enzovoort. Hier mochten we ook onze bagage achter laten toen we 1 dag ergens anders sliepen. Dat was wel heel handig.

Na deze ruimte, de trapjes op, vind je de liften en de eetruimte. Iedere ochtend werd er een heerlijk ontbijtbuffet geserveerd en kon je genieten van zowel internationale als nationale gerechten. Heel erg lekker en alles was ook heel erg proper. Ook kon je er ‘s middags of ‘s avonds terecht om te eten. Ze hadden een uitgebreide menu kaart waar ongetwijfeld iedereen wat van lust. Ook hier kon je weer kiezen uit de internationale en nationale gerechten. Toppie!

De kamer

_MG_5481  _MG_5478

_MG_5480

Dan de kamers, het belangrijkste! Wij hebben in 2 verschillende kamers geslapen. De foto’s die je hierboven ziet zijn van de eerste kamer. Deze was ruim en was zeer proper. Ook het bed was zalig. Ik heb er echt goed geslapen. Verder had je nog een ruime kast waarin je al je kleren kon opbergen en een minibar. Dat moest je natuurlijk wel betalen, maar dat is in zowat ieder hotel.

In deze kamer hadden wij een douche, in de andere een bad. Beide waren zeer leuk, alleen was een bad natuurlijk fijn om in te relaxen als je wat tijd extra had.

De badkamer was trouwens voorzien van al het nodige. Zo was er en handzeep en shampoo en conditioner en showergel. Eerlijk is eerlijk, dat had ik nog nooit eerder gezien. Meestal staat er enkel showergel en handzeep, dus het was een echte verrassing. Verder was er ook een haardroger en voldoende handdoeken. Niets op aan te merken.

_MG_6751

Dit is dan de tweede kamer in het hotel. Deze was nog ruimer dan de eerste en had dus een bad. Zalig!

Deze kamer had ook nog een zetel en tafel, iets wat in de eerste ook ontbrak. Nu, in feite hebben we er niet veel in gezeten en was het dan ook overbodige luxe. Ook het grote bed was zo’n luxe. Dit was ongetwijfeld een king size, want we vonden elkaar bij wijze van spreke niet meer terug in bed. Ik persoonlijk ben daar niet zo fan van. Ik moet wel mijn ruimte hebben, maar vind het ook leuk om lekker dicht bij elkaar te kruipen.

_MG_6401

Dan nog de laatste troef van dit hotel, het dakterrasje. Heel erg mooi! Kijk eens wat een uitzicht! Je kon echt een 360° foto maken vanaf dat punt. Prachtig!

Service

Graag wil ik nog even iets kwijt over de klantvriendelijkheid. Deze was enorm goed! Had je een vraag? Geen probleem. Men helpt je graag verder. Bovendien verstaan en spreken ze ook Engels. De een natuurlijk al wat beter dan de andere, maar ze proberen wel en dat vind ik positief.

Verder vond ik het ook zeer vriendelijk dat we – hoewel we waren uitgecheckt- toch nog mochten douchen de laatste dag. Hiervoor kon je op de bovenste verdieping terecht. Daar was een badkamer gemaakt speciaal voor mensen die een late vlucht hebben en zich graag nog even willen douchten. Zalig was dat!

Dit hotel kreeg een 9,2/10 bij Booking.com en dat vind ik ook terecht. Dat verdienen ze zeker en vast. Bovendien is het een 3-sterren hotel, maar vind ik dat ze zeker een 4de mogen krijgen. Hun eten was heel erg lekker, de kamers waren tot in de puntjes verzorgd, de bediening was vriendelijk, het personeel stond altijd klaar voor je, het hotel is centraal gelegen, er is gratis goede en snelle WI-FI, een fitnessruimte en ga zo nog maar even door. Het enigste wat nog ontbrak was een zwembad. Dat zou het plaatje compleet maken.

Contact

Silk Queen Hotel
100 Hang Gai st.
Hoan Kiem District- Hanoi
Vietnam

http://www.silkqueenhotel.com/

Wij boekten deze reis met Travelbird. Zeker en vast een aanrader! Alles was zeer goed georganiseerd en wij hoefden ons in feite van niks iets aan te trekken. Top!

Liefs Femke ♥

1 Comment

Leave a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.